Ahojte.. Mám 20 rokov a včera som použila prvý krát Lexaurin 3mg.. Problém bol v tom že som nepocitovala žiadnu zmenu.. Stále som sa rovnako cítila.. Má stým niekto skúsenosti? Musím zobrať viacej tabletiek naraz alebo čo?
ano jasne, daj si kludne lexaurin sak co... aj viac si daj, to nevadi
teraz vazne, ak mas 20 rokov ako pises naco to chces brat??? ja by som to neodporucila ani svojmu nepriatelovi, vytvoris si navyk a budes zavisla. s takymto liekmi zacinat v 20- tke....
aj ja mam lexaurin doma ale este som to ani neotvoril
Malo by to hned ucinokovat ale je to kravina neber tabletky
Sama sa vyrovnaj so sebou
Ale raz mi na pohotovosti dali nejaku dobrotu podobnu ked mi proste merala tlak a som mal nejaky vysoky, a nejaky nekludny som bol tak mi pichli nejaku dobrotu a znovu merali tlak bol pot9m v pohode
Ale potom som sa citil tak bezstarostne s usmevom
neber to, iba v tom najnutnejšom prípade, keď máš nejaký silný záchvta paniky, všimla som si, že doktori to často predpisujú len tak lebo pacienti chcú a potom to berú aj celý život každý deň lebo musia, poznám takých ľudí viac
ja som mala cez štátnice a pomohlo, ale je potrebné viac ako jedna. Ak to ale nieje nevyhnutné určite nebrať, celkom to otupuje a pri väčšom množstve môže dojst aj k úrazu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
teraz vazne, ak mas 20 rokov ako pises naco to chces brat??? ja by som to neodporucila ani svojmu nepriatelovi, vytvoris si navyk a budes zavisla. s takymto liekmi zacinat v 20- tke....
Malo by to hned ucinokovat ale je to kravina neber tabletky
Sama sa vyrovnaj so sebou
Ale raz mi na pohotovosti dali nejaku dobrotu podobnu ked mi proste merala tlak a som mal nejaky vysoky, a nejaky nekludny som bol tak mi pichli nejaku dobrotu a znovu merali tlak bol pot9m v pohode
Ale potom som sa citil tak bezstarostne s usmevom
raz som na lexaurine bola tyzden vkuse, never again.