2. na silvestra (môjho asi dvanásteho, s otrasom mozgu - ohňostroj bol naozaj ohlušujúco krááááásny !),
3. na nový rok (môj asi trinásty, s otrasom mozgu II. - ohňostroj už nebol ),
4. Tak z recesie. Lebo som trošku odpadla a údajne potrebovala infúzie. Aspoň som prečítala polovicu Sinuheta a spoznala príma mladú doktorku, s ktorou sme ohovárali filmy z medicínskeho prostredia a bavili sa o všetkom možnom - nechápem, ako mohla byť tak super ! Ale inak ma vtedy dosť dofušovali, v tej nemocnici . Potom som odišla a už sa nevrátila, aj, keď to chceli ešte.
2 x zapal pluc, s uzlinami niečo , vyberali mi mandle, vyberali mi slepe črevo , migreny... a viac si už nepamatam lebo som bola maličká vtedy... toto bolo také najaktuálnejšie...
dva krat, ked som mala nejako 2 roky a potom ako trojrocna sa mi zda... vek si nepamatam, ale bolo to, lebo som mala Salmonelu...:/ nejedzte pokazene surove vajicka!
4 roky a keby ma neprestali dopovať ťažkými liekmi každý deň, už by som tu nebola .. (vraj v mojom prípade lieky nepomôžu, kokoti a prestali a za týždeň som bola zdravá)
4. dni pri zlomenine zápästia,,,,, bola som normal na chirurgii najskôr lenže pri zmene dlahy na sadru zistili že sa mi začala zle zrastať čiže pod narkozou mi ju lámali nanovo kym to nebolo OK.....potom som mala ruku mesiac (dlaha + sadra) tak debilne zahnuté ako " J "
za minulý rok som tam bola 8 krát...ale dokopy..to nerátam..možno 15-20 krát..neviem...ale rodičia mi odporúčajú násjť si ako budúceho partnera doktora=D tých poznám už viac ako bežných chlapcov=D=D
druhý raz ako 19-ročná som ležala týždeň na JIS kvôli predávkovaniu sa paracetamolom a potom ma sanitkou viezli na psychiatriu tam som bola iba dva dni
... a tak celkom veselo tam je roosveltku v BB odporúčam
aj keď sa budem opakovať vtedy keď som sa narodila... a najprv som dala iné bez rozmyslenia, lebo som chcela napísať len to že ešte nie, ale o týždeň budem mať operáciu.... ale bola som tam veľmi veľa krát... keď som bola na vyšetreniach na nefrológii a pod. ... a niektorí lekári chcú, aby som si lahla, keď mi berú krv (ktovie prečo...) ... vlastne posledné dva týždne som tam bola stále a skoro u každého som ležala - keď som bola na RTG (3-krát ), kvôli tej krvi no a teraz ešte pôjdem na tú operáciu ( aj keď je asi 20% šanca, že nie ) takže som dala blbú odpoveď ale čo už
co si pamatam tak 3 krat , prvy krat ked som bol uplne maly este to uz ani nwm co mi bolo potom na operacii oka asi 6-7 rokov som mohol mat(a zoperovali to na kkt mam cylindraky na ociach) a potom ked som mal 12 tak som lezal asi 4 dni lebo som mal podrazdene slepe crevo , dpc nwm co mi to nevybrali teraz kedykolvek ma to moze jebnut zas
ano, kvôli srdcu a problému z dychanim ...............no ale neboli tam žiadní ošetrovatelia mladí - ti medici myslím, len same bláznive dievčiska a chodili my stále merať teplotu ......filip
s tazkym obstrukcnym zapalom pluc a poruche zrazanlivosti pred 4 rokmi .. to som si polezala pri komplikaciach dva mesiace .. a za posledne tri mesiace som v nemocnici stravila mesiac .. opat so zapalom pluc .. to tyzden .. a mesiac na to na koronarnej jednotke intenzivnej starostlivosti .. infarkt , ako pamiatku si odnasam silnu sinusovu tachykardiu s castym hyperventrikularnym zlyhanim .. a este na interne nasledne, lebo mi zacali zlyhavat pluca, oblicky a aby mi smutno nebolo na silvestra som skoncila s gastroenteritidou .. a vlastne teraz som casto v nemocnici
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
ja na zapal pluc, ked som bol malicky
ale ležal som tam už asi 5-6 krát a najdlhšie skoro 2 mesiace
2-zapal slepho creva
1. na na rodeniny (moje nulté),
2. na silvestra (môjho asi dvanásteho, s otrasom mozgu - ohňostroj bol naozaj ohlušujúco krááááásny !),
3. na nový rok (môj asi trinásty, s otrasom mozgu II. - ohňostroj už nebol ),
4. Tak z recesie. Lebo som trošku odpadla a údajne potrebovala infúzie. Aspoň som prečítala polovicu Sinuheta a spoznala príma mladú doktorku, s ktorou sme ohovárali filmy z medicínskeho prostredia a bavili sa o všetkom možnom - nechápem, ako mohla byť tak super ! Ale inak ma vtedy dosť dofušovali, v tej nemocnici . Potom som odišla a už sa nevrátila, aj, keď to chceli ešte.
@15matka14 hej, mala som 11rokov a to hned prva...velmi skoro a dlhé..2týždne cca ...nespominam
2) so stitnou zlazou
a mozno som este niekedy, ale teraz mi nenapada.
zápal pľúc
myslela som si, že kopem silnejšie ako 2 metrový podkutý kôň
2) pľúcne viackrát - to si už ani nepamätám poriadne
3) v detstve som párkrát zmodrela a bola na infúziách
2. keď mi brali mandle (a údajne ako anestézu použili kokaín, tak mám odvtedy, ako som sa to dozvedela, nutkanie spomínať
2.) keď mi vyberali mandle
Takže našťastie len veľmi krátke pobyty, nie extra nepríjemné. (klop, klop, klop)
Na krčnom -vyberanie mandlí (nosné ,aj tie v ustach ) ,vyberanie uzliny .
Na chire-vyberanie cysty z nohy.
dva týždne, to bolo moje utrpenie ale viezla som sa v sanitke a nechceli mi zapnúť húkačku švine
@burn
hh..ja som mala tiež namále kvôli mononukleoze ale vyvliekla som sa z toho
a čo raz častejšie.
nuž sklerózu multiplex si nevybereš.
druhý raz ako 19-ročná som ležala týždeň na JIS kvôli predávkovaniu sa paracetamolom a potom ma sanitkou viezli na psychiatriu tam som bola iba dva dni
... a tak celkom veselo tam je roosveltku v BB odporúčam
slepak
1x meningitída
1x ruža
2. vyberanie mandlí (a verte mi, že 5 dní sama na izbe a skoro sama na celom oddelení za zamrežovanými oknami vám vyčistí hlavu ako sa patrí
2.trojita spiralovita zlomenina pistaly. 2x operacie, cca 2-3 mesiace v posteli sama na izbe.