Ok... toto forum bude o dacom uplne inom, nazov je taky len aby vas zaujal... No... preco pouzivate take trapne nicky ako ,,Sexi_cica, Roxy" a podobne chujoviny... Vas jebem, ved vy furt mate aby to bolo zlate len same ,,wies, wiete, cawww" je to trapne,
Drobcek, diky. A ostatnym- svet je skarede miesto, pokial sa nenachadzate tam kde sa chcete nachadzat, a preto nema vyznam vyjadrovat sa slusne(pokial ste vazne nastavni;
ja som mimos tohoto. o co autorovi tejto debati slo? Preco pouzivate take trapne nicky? A kto ma trapny nicky? Zatial som sa nestretol s trapnym nickom. ALE S TRAPNYMI LUDMI ANO
Kasko súhlasím... i keby som si dala nick že P*ČA ta to je asi moja vec nie?... je dôležitá jaký to je človek...
okrem toho taký nick psycho tiež nič moc no.. ak aspoň z polovice naznačuje tento nick aj duševný stav jeho užívateľa, potom sa nečudujem, že založil takú diskusiu
materialisticka? co????? ty si s nou chodil? inak neviem preco by mala byt materialisticka
quantova? to sa pouziva v fyzike nie?
ta toja veta mi nedava ziadny vyznam chlapcek. A vies co je kurva? ja sa len tak pytam lebo ta veta nema pre mna pochopenia myslim celu ja ti ju radsej okopirujem "No ja som brzda, ty beznazorova materialisticka quantova ku°va"
Psycho počuj ty si fakt nejako zakomplexovaný a zaujatý voči ľuďom.. lebo tak sa mi zdá, že asi nikto by neprešiel u teba... na každého by si si niečo našiel.. nevieš rešpektovať ľudí odlišných od teba.. to sa ti raz vypomstí neboj
Ja by som tuto diskusiu hodila asi radsej do Co ma nasralo a nie sem. A nevadi ti, ze piseme bez makcenov a tak? Myslim, ze tvoj nick ta uplne vystihuje...ty sa neurazis
Slovickom ,,quantovy" oznacujem polovicu dnesnej generacie, bez zaujmov, s minimalnou duchovnou urovnou... A ano, urcitym sposobom mam aj komplex... Ze preco su vsetci na jednu latu...! A preco nema nikto profesionalne zaujmy, duchovnu uroven... Preco su vsetci materialisty, urcuju vas podla velkosti zahrady a velkosti vasho domu, zaradia vas len podla stylu oblecenia a oblubenej hudby... Ze su vsetci su takí, ....
Psycho môj zlatý... život je taký,, to je realita.. a s tým nič nespravíš.. je pravda že na tomto svete je veľa tupcov čo majú aj skvelé posty a rozhodujú o veľa veciach, ale prečo? lebo možno tí čo sú lepší ľudia sú menej priebojní a drzí.. a nemajú šancu... ja som sa už naučila.. že v dnešnej spoločnosti platí za dobrotu na žobrotu.. a že so slušnosťou a poctivosťou dnes veľa nedokážeš...
Presne tak. Ale nie vsetci su materialisti a uz vobec nie su vsetci rovnaki, to je blbost. Myslim, ze plati: Podla seba sudim teba. Kto je blby, uz sa nezmeni a tak aj pozera a hodnoti inych a vazi si nieco ine - aj na ostatnych. Ale s tym sa uz neda nic robit.
pozrite máme na výber, bud sa životom vyberieme tou slušnou a poctivou cestou a budeme to mať ťažké a možno nikdy nič nedosiahneme.. alebo budeme drzí arogantní a dosiahneme niečo... ja osobne... aj keby som chcela byť poctivá, nechcem skončiť na sociálne... kech...
ano ano vazeni a teraz tuto duchaplnu diskusiu rozbehnime naplno nech je co citat. psycho: mne sa tiez nepacia vyrazy ako LOL, alebo thx ale kaslem na to nech sa vyjadruju ako chcu a ty to nezmenis. musi ti stacit ze su aj podobny tebe co napisu (cau a nie caw alebo caffa.
Victory nie je to jedno ako sa kto pozdravuje? to lol a pod. je síce skôr slang puberťákov.. ale nech je... a čo má byť? poznám ľudí čo majú viac rokov, iq vyššie jak mnoho z vás a tiež to používajú.. čo je na tom zlé? takže WTF
Lucyliu89 ci jako sa volas, za prve mas dost tazky nick a za druhe ja som nepovedal ze odsudzujem to pozdravovanie ako LOL a pod. ale len mne sa to nepaci takze v tomto by som suhlasil zo zakladatelom.
Psycho, v niecom s tebou suhlasim. Podla toho ako si opisal vacsinu sucanej mladeze, asi viem, co ta sere... lebo mna tiez. Len sa obavam, ze sa s tym asi neda nic robit. Ludia proste hlupnu a vobec nic nechapu. Maju totalne vygumovane mozgy z telky a netu a nie su schopni samostatneho rozmyslania a tvorby nazoru, vsetko len preberaju a kopiruju. A hlupemu nijako nevysvetlis, ze je hlupy.
Jedine, co sa s tym da robit je riadne to vyuzit vo svoj prospech...
Ok, ukoncime tuto diskusiu, vytvoril som ju, ked som bol nastvany. Uz som sa zmieril s tym, akych ludi mam okolo seba, len ma stale stve, ze preco su taky. Pytal som sa na to, nie na to ako sa s tym da zmierit. Nehovorim, ze som tu nikoho neurazil, ale ani nie ze som sa o to nepokusal, a preto sorry from all. Mozno toto forum bolo len vytvorene z tlaku, ktory na mna dolieha, to uz som spomenul. Mozno je to z toho, ze ma urcity ludia osocuju... Ja sa to este snazim pochopit, odkial to je. Aj kvoli tomu mam nick Psycho... Dakujem za Vase ohlasy, niektore mi vazne dali iny pohlad, nazor. Nehovorim, ze akoby sa nic nestalo ,pouzol som par vybranycjh slov, ale uz kakajme na to. Ak ma dakto ohlas, ze nie.. nech sa ozve... No ludia, teraz si omne myslite ze o com to vlastne bolo a ze som cudny... No, ale som rad, ze je tu par typkov, ktory aj rozmyslaju... Sorry, ak som zatazil vas cas, niekedy ze ci nejsom nahodou aj Skrelotik.. . Vazne prepacte... Mne bude stacit, ak sa budeme tolerovat. -Nasiel som tu... -Pochopil som tu... =Nazor na jednu uplne odlisnu temu, o ktorej toto nebolo... Som vesely typ cloveka... Heh, Hippies, Majme sa radi
Dufam, ze otvorime nejaku silnu temu este viac krat, len Vas prosim, nepiste sem veci ako ,,Zmier sa s tym, S tym nic nespravis.. apod, lebo ja som tuto temu hodil sem na to, lebo som chcel pocut preco, a aj som sice pocul, ale vela bolo na styl ,,Kakaj on"... Ale aj tak Dakujem
Nepisal som, ze ak ma niekto telku, tak potom je vygumovany, ale ze ak je niekto vygumovany, tak potom to ma asi z telky. To je ako v matematike tusim obratena implikacia. Ale to je jedno...
A s tym zovseobecnovanim: myslim si, ze su skupiny ludi, ktore sa daju zovseobecnovat. Mam jedneho postarsieho znameho, ktori deli ludi na jednotky a nuly, cize ma rozum alebo nema rozum. Az take prisne delenie sa mi nepozdava, aj ked mozno vekom dojdem k tomu istemu poznaniu
(a teraz ma vsetci do.ebte, ze aki su ludia vynimocni)
Ano, Lucyliu89, to si uvedomujem a nerobim to tak, aj ked to bolo spomenute. Hej a vy ostatni, tot forum je o dacom inom, napisal som sem aj to, ze nech uz to nechame tak, a vy furt pisete nejake pitomkoviny...
Ano, opovrhujes mnou? haha tak sa chod prikryt domov pod perinku, pospinkaj si a mozno ked sa zobudis tak budes uvedomeny a pripraveny zit na tomto svete ako clovek na aspon takej urovni, aby ti doslo, kto si tu, co tu znamenas a ze NEMAS PRAVO URAZAT NIKOHO, KOHO NEPOZNAS A NIC TI NEUROBIL. Pekne snicky.
Ano... ale je to trapne. Dat si nick, aby pritiahol nejakych chujov, co si myslia, ze hen, to bude s nou ine. Zdrobneninu chapem, akoze tvoj nick, ale ostatne nemusim...
ach jaj psycho taketo kktiny ta trapia kamo niekoho nik to uz co je ako ta to len mohlo napadnut jajaj co ked sa niekomu nepaci tvooj nik tak nepindaj hej
Dobry nazov ale mas pravdu..tiez neznasam typ pisania ako xixi,posielam kissky alebo loooooobim, alebo pisanie tipy tAkEhOtO! uvedomte sa, ved to sa neda ani citat! este k tomu ak pisete take blogy... jaj ...ci toto uz nemam riesit??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Viem to respekovat, ale niekedy fakt na to vybuchnem, hlavne na CAPSLOCK
A ked niektora si zvykla na to, ze ju volaju cica, tak preco by si to uprela v nicku?
w-v
ks-x
q-k
kto was saqra ucil spodobowanie, wy xudaci?
okrem toho taký nick psycho tiež nič moc no.. ak aspoň z polovice naznačuje tento nick aj duševný stav jeho užívateľa, potom sa nečudujem, že založil takú diskusiu
beznazorova materialisticka quantova ku°va.
beznazorova? nie je lebo svoj nazor vyjadrila
materialisticka? co????? ty si s nou chodil? inak neviem preco by mala byt materialisticka
quantova? to sa pouziva v fyzike nie?
ta toja veta mi nedava ziadny vyznam chlapcek. A vies co je kurva? ja sa len tak pytam lebo ta veta nema pre mna pochopenia myslim celu ja ti ju radsej okopirujem "No ja som brzda, ty beznazorova materialisticka quantova ku°va"
Jedine, co sa s tym da robit je riadne to vyuzit vo svoj prospech...
tak a vieš koľko vecí sa mne nepáči? ale je to moja vec, lebo sa to nepáči MNE...
a len kvôli tomu že sa to nepáči mne nebudem na druhých kydať, za to že im sa to páči... dosť logické si myslím...
ja telku doma mám, aj pc a aj net... ale nič to nemení na tom, že som človek , kt. má vlastný rozum, a nenechá sa niekým ovplyvniť...
takže poprosím nezovšeobecňovať... pretože aj keď je 90% puberťakov sprostých... stále je tam tých 10% čo nie...
Mam doma net aj telku
Nepisal som, ze ak ma niekto telku, tak potom je vygumovany, ale ze ak je niekto vygumovany, tak potom to ma asi z telky. To je ako v matematike tusim obratena implikacia. Ale to je jedno...
A s tym zovseobecnovanim: myslim si, ze su skupiny ludi, ktore sa daju zovseobecnovat. Mam jedneho postarsieho znameho, ktori deli ludi na jednotky a nuly, cize ma rozum alebo nema rozum. Az take prisne delenie sa mi nepozdava, aj ked mozno vekom dojdem k tomu istemu poznaniu
(a teraz ma vsetci do.ebte, ze aki su ludia vynimocni)
a už neriešim nič
pre mňa je smerodajné, že ja sa pokladám za človeka rozumného, duševne vyspelého, s vlastným názorom, čiže sa radím do skupiny jednotiek
a hlupáci ma nezaujímajú... hehe