A okrem ineho, neviem teraz presne ktory vyskumnici (alebo ako ich nazvat) vytovrili liniu z lodi po celej sirke jazera a pekne pomaly presli cez cele jazero a sonarmi prehladavali dno. Vysledok? Dole sa nenaslo nic.
Chavez, aj ja som videl ten dokument. Tiez neviem kde Doplnim: presli kazdy cm dna a nenasli nic. Následne zobrali vacsi kus dreva, pustili na vodu smerom k nejakym ludom. Potom tam prisli a ista skupinka ludi odprishala ze videla hlavu Loch Ness Na to nasraty odysli Ale je tu moznost ze ju sonar nezachyti. Ktovie z coho je zlozena
Ja si myslim, ze Loch Ness existuje a neviem co sa okolo toho robi taka veda, podla mna je to nejaky neobjaveny zivocich a neviem preco by nemohla existovat.
Lochness uz neexistuje ,ale existovala.Ta znama lochness prisera bol vlastne druh dinosaura ktory zil vo vode.Proste kazdy si myslel ze ten druh vyhynul ale este vlastne bol v tym casoch ked to skoti hovorili...Teraz je to uz skôr len legenda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Odporúčam navštíviť.
lochness je podvrh
ed -
Ale hej je to podvrh Ale s tym trojuhonikom som si nie isty a ani sa mi nechce momentalne hladat o tom nejake info...