Bauer : , Laska je kruta bohyna , ktora stravuje cloveka tak , ako sa stravuju pokrmi , chce vlastnit celeho cloveka a nie je uspokojena pokial jej clovek neobetuje dusu , ale aj svoje fyzicke ja. Jej kult
Takže v podstate láska nemôže byť "kruta bohiňa"... lebo láska koniec koncov nie je kruta...ale iba jej dôsledkom môže byť utpenie, kvôli objektu naších túžob......
A nie vždy je podstatne "ako veľmi...?" ale "ale ako zvladať..."
ja vlastne ani neviem. lubim, ale niekedy mam pocit, ze som len obetou ktorou som sa stala neopatrnym kontrolovanim si citov a cinov. luby clovek aj vtedy ak nieje vo vztahu spokojny? aleb sa chce len vyhovorit? akonahle je nejaka pochybnost stava sa clovek obetou? kedy je to skutocne a kedy si to clovek len nahovara?
Clovek ked sa zalubi tak sa z neho stane idiot, je az na zaplakanie vidiet ked sa nejaky chlapec ktory bol predtym v podstate normalny totalne zubozi lebo je zalubeny. naco to vsetko ked to aj tak po pol roku prejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
....
toto je aj moj nazor
Vyrokova logika
A nie vždy je podstatne "ako veľmi...?" ale "ale ako zvladať..."