Čo rozumieš pod pojmom: "lucidné"? V slovníku je definícia "lucídny - jasný"; ale čo mám rozumieť pod pojmom "jasný sen" ? Azda nejaký, ktorý vyzerá ako skutočný? Hmmm, a načo nad ním filozofovať? Považuješ ho za niečo nadprirodzené?
zipper:myslis nieco take akoze ides napr.cez les a chces aby si siel dolava tak pojdes do lava a ked chces ist do prava tak ides do prava a ked si chces sadnut alebo nico povedat tak to spravis?
Lucidny sny su super, momentalne na nich velmi nezavislacim ale takto pred rokom som si ich navadzal a bola to haluz. vravim vam, lietanie v sne je uzasny pocit XD
ja si myslim ze lucidne sny ako take.. moze byt strsna haluz... si len predstavte sniva sa vam ze ste napr na namesti v meste.. a chcete vyskočit na kostol tak vyskočite .. potom sa vyšplhate... mne osobne sa lucidny sen snival len raz ale stalo to zato.. napr bolest je v lucidných snoch velmi reálna... alebo aj ostatné pocit,štastie,radost,unava atd. preto to može byt velmi dobre sa takto vecicky naučit...
Kto ma snimi skusenosti nech napise sem...poradime si triky apd
Lucidny sen,je sen,v ktorom si uvedomis,ze snivas ale nezobudis sa a mozes ten sen ty ovladat.Vacsinou ,ale ked si clovek uvedomi,ze sniva,tak sa hned zobudi.Ale ak sa nezobudi tak to aj stoji zato.Mne osobne sa take sny nesnivaju,aj ked si obcas vo sne uvedomin,ze snim,ale ovladat ten sen neviem.Ja si len vo sne poviem,ze vlastne ja spim,ale vzapati nato asi moje vedomie zabudne a snivam dalej o tom istom bez zobudenia.
aaach ludia je to strasna haluz, len nemozes cakat ze sa ti to stane zo dna na den respektive z noci na noc je tazke naucit sa ovladat svoju mysel a uvedomovat si realitu okolo seba nielen vo sne ale aj naozaj ale ked to v sne dokazes tak to stoji za to stalo sa mi to len 2x ale bol to super zazitok..dokazala som prechadzat cez predmety a ovladala som cas v svoj prospech
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ty snad mas?
snivam po ceste do skoly a vsetko mi pride take strasne mim jak keby som daval hribiky
Kto ma snimi skusenosti nech napise sem...poradime si triky apd
a cicinka. odkedy pises s diakritikou?