Skus si najst dakych priatelov,dake hobbie,ktore ta budu naplnat...a pokus sa najst si cestu k sebe,neboj bude lepsie..aj ja som momentlane dole ,ale chcem sa vystverat nahor...snad sa nam to podari,musi sa...len musime chciet a bojovat
Začni mať hlavne rada samu seba... to je základ.. A potom si nájdi kamarátov, možno začni chodiť na nejaký krúžok alebo niekam pravidelne, do posilky, na zumbu, erobik... niečo kde budeš s ľudmi
Ísť a kráčať, cez všetko a všetkých. A hlavne veriť v samú seba, že na to máš, aj keď Ťa všetko bude tlačiť nadol. Neľutuj sa. Stále môže byť horšie, a aj keď nevidíš cestu, ona niekde je. Hobbie, hudba, niečo na odreagovanie a skús niekomu vo svojom okolí aspoň trochu veriť
som na tom rovnako, ako gasper, cítim sa ako jediný človek svojho druhu ... s tým rozdielom, že tebe je 15 príde stredná a všetko sa zlepší ... mne tahá na 20 ... ale čo treba nestratiť je viera v samého seba a hlavne optimiznus, poviem si som looser zasmejem sa tomu a idem ďalej
Prist tu a zacat ti radit, pricom ja sama nemam tusenia ako dalej, je trocha zvlastne, ale pokusim sa povedat ti to, co si ja stale vsugerujem. Najdi si cinnost, ktora ta bude odusevnovat. Pre ktoru budes zit a bude ti robit radost. Napriklad malovanie, pisanie basni, volejbal...a vzdy, ked budes smutna, spomen si na svoju cinnost a rob ju. Pretoze aj z najhorsej situacie sa da vyviaznut s chladnou hlavou. Ked stale myslis nato, ze nemas priatelov, rodina ta nema rada, a dokonca ani ty sama sebe sa nepacis, iba si to vsetko privolavas. Sustred sa na dobru stranku, ktoru v sebe mas a skus ju rozvijat. Kazdy den sa pozri na seba v zrkadle, a vyslov tri jednoduche slova "Mam sa rada", ale mysli to naozaj, ber tie slova vazne. Hlavne je, aby si respektovala samu seba taku, aka si, a ked ostatny na tebe zbadaju zmenu, zacnu sa k tebe spravat inac. Najdes si priatelov, s ktorymi si budes rozumiet. Inac, ked si to tak vezmes, kazdy na svete je sam, vnutri. Ak budes stastna a vyrovana vnutri seba, nebudes potrebovat naozaj nikoho. Tak, nadnes staci. Dufam, ze som ti trochu pomohla, dokazes zdvihnut hlavu a ist dalej. "Drobne rozhodnutia navodzuju drobne zmeny. No len nekonecne male zmeny, ktore vykoname a nik iny ich ani nepostrehne, znamenaju, ze azda mame nadej na velku premenu" (L. N. Tolstoj)
ako sa vidíš ty, tak ta vidia aj ostatní... ak sa nenávidíš, nenávidia ťa... ak sa máš rada, majú ťa radi aj ostatní... začni od seba, nerieš, čo si o tebe myslia druhí... postav sa pred zrkadlo a sama sebe povedz "Mám ťa rada" a nie raz... opakuj si to stále, znie tu hlúpo, však? ale funfuje to nájdi na sebe len to dobré a hovor si to sama sebe (a nahlas) aká si dobrá, šikovná, úspešná, oblúbená a štastná (a prhltni tu hrču v hrdle) a ostatní sa pridajú... držím palce...
@misterio zacni si ich hladat ale ak je to problem tak si potom najdi cinnost ktora ta bude celou dusou bavit a naplnat ... pri nej ta zivot bude bavit neboj sa o nic ine v zivote nejde iba o to robit veci ktore ta robia stastnym, nech su akekolvek ...
Ďakujem ľudia. Aj keď je to dosť ťažké, začať od seba. Samozrejme, že inač sa t nedá, len mne sa zdá, že je to kruh, ktorý nedokážem nejako ovlyvniť. A to je na tom to najhoršie, že myslím len negatívne. Chcem mysleiť pozitívne, mať sa rada, ale fakt to niekedy nejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale nie , hlavu hore , mas 15 zivot pred sebou a o par rokov sa budes smiat na tom co si tu napisala...
keď si sám iba s flaškou,cigárom a gaučom,
keď máš stresy a peníš,žiadny rešpekt a prestíž
a kšefty ťa priviedli do policajnej cely daj si to,
keď sa ti darí,keď sú vo vačku prachy,
keď je život chvílu krásny a idú ti karty,
jedna za druhou,baby jedna za druhou (ou),
máš to v rukách čo spravíš.
Ale inak, ked sa nemas rada ty sama, ako ta maju mat radi ostatni ?
mozno ti pomoze tato piesen ako povzbudenie:
v najhorsom pripade vsak vyhladaj odbornu pomoc:
» www.zzz.sk/?page=hladaj&ty...
Kamarata, kamaratku... niekto sa isto najde
Len neostavaj sama a netrap sa...