Nechápem ľudí ktorý chcú zmeniť prírodu. Mohli sme tu žiť v miery so zvieratami a prírodou ale vybrali sme si horšiu cestu, pozrite sa na obrázok hôr a potom na obrázok jadrovej elektrárne... nemám nič proti vyspelosti a technike ale to sa skrátka nedá vy
tak nepouzivaj pocitac, techniku a pod. ved oni to virabaju aby si sa mala pohodlnejsie, keby ze vseci to ignoruju techniku nepouzviaju... tak by nerobili take elektrarne ved nemali by preco a pre koho, takze ked chces aby sa nerobilo nic tak predaj pocitac techniku vsetky vydobydky a potom to nebudu muset pre 1 cloveka robit, presvec vsetkych aby to tez nepouzivali a nebudu to mat pre koho robit a elektrarne skrachuju...
lenze ako niekoho presvedcis aby nepouzival elektrinu ked aj ty sama ju pouzivas a si silno proti
neboj hrmenie nie je ziadna pomsta ale normalny proces v prirode
to je jedno co tu bude za sto rokov ty uz tu nebudes
Celkom suhlasim s hypofokortexorovym nazorom ze rozvoj je sice uzasna vec ale vybera si svoje dane v podobe devastacie prirody a cloveka samozrejme. Je na ludoch, aby si vybrali cestu: bud budu mat komfort a vsetky vydobytky techniky alebo budu zit na urovni ludi pred 500 rokmi(osobne by som nebola proti). Ludia si uz vybrali a zda sa ze horsiu cestu...
neviem, necitala som to co si napisala ako prvy nazor ..ale je to moc dlhe ,,ja len reagujem na ten nadpis, takze mozno to bude hooooooooodne odveci a od temy ale nuz co uz ...proste to , ze ludia su zli, to mas absoluuuuuuutnu pravdu, ludia su strasne svine, ktore dokazu klamat, pretvarovat sa, su falosni :/...netvrdim, ze kazda jedna osoba je taka, nie nie !! ..je ich ale dost vela a cim dalej, tym viacej ,,nevravim, ze ja som neviemaky anjelik a nikdy som nespravila nic zle,ale ved sa uvedomme! ,,,sak toto tie klamstva, preco???!!..nechapem, preco sa tolko klame, podvadza, proste strasnee ..a to ani necakate od takeho cloveka, o ktorom si myslite, ze je vyborny, ze je to vas naj kamos...a zrazu zistiite, ze ten naj naj squely cloviecik je iba obycajny falosni dement, ktory ma dve tvare!!..nechapem tento pristup,preco to neprizna..ale vy asi netusite o com tociim,coo ?? ,,no jednoducho, ludia su svine, falosni a netreba im verit, bo aj ked si myslite, ze ich neviemako vyborne znate, omyl!..mozete po case zistit, ahaa upsss..vobec nie je taky, ako som myslela!..
Sheena,podla mna si dost velky pokrytec..jeden clanok si neprecitas,pretoze je hrooozne dlhy a sama sem napises prolog na x riadkov.dost necitlive,este ze su tu aj ludia,ktory si tie nazory citaju.tymto ta nechcem sudit,iba som ta na to upozornila..tod vse..
a este musim so vsetkymi suhlasit,no kedze pisete na tuto stranku,nikto z nas sa technologie nevzdal
asharka neber si to osobne ale to co si napisala uplne zo shaman kinga (rastlina z betonu,elektrarne,jednota s prirodou) tvoje nazory ocividne este ovplivnuje televizia co v tvojom veku samozrejme nie je nic neprirodzene ale realita je taka ze kazdy nema prirodu na haku a kym tu bude rovnako vela ludi co sa o nu staraju ako tich co ju nicia bude tu rovnovaha a nicoho sa nemusime bat! zijeme v mestach mesta su mesta ale nic to nedokazuje ak ma clovek pokrk mesta moze ist byvat na nejaku peknu dedinku v blizskosti hor inymi slovami staci zmenit prostredie
Suhlasim s tym, ze ludia nicia prirodu, suhlasim ale aj s tym, ze potrebujeme vsetky tieto "zle" veci, ale podla mojho nazoru ludia nie su zli (teda v tomto smere). Su len vynaliezavy, obcas to prehanaju, ale jeden s tym nic nenarobi, nesuhlasim s tym, ked niekto vyrubava pralesy, ale TY ani JA s tym nic nespravime, sme podla nich len deti, takze mozme len nadavat, lebo to podla tych premudrelych technologov je pre nas vek normalne. Co ty vies, ked budes dospela, mozno ty budes pracovat v takej jadrovaj elektrarni...
Všetkému na chybe sú ropné spoločnosti a ropný magnáti. Keby nebolo ich ziskuchtivosti (kvôli prachom zavraždili vynálezcov), mohol byť už dávno na svete stroj studenej fúzie (perpetuum mobile už bolo vymyslené) a nič by sa neznečisťovalo.
Wafla Heh je mi ľúto, že si myslííš, že som pokrytec a možno aj som DD,,ktovie??!! ..heh,ale nemala som veľmi chuť práve na to, prečítať si to..mala som blbú náladu a keď som zbadala ten nadpis..Ľudia sú zlí, nedalo mi nereagovať ..a nemožem za to, že sa vždycky tak "rozkecááááááááááááááááááám".. ,,,nekáážem to nikomu číítať, napíísala som to viac-menej len tak,aby to zo mňa vyšlo von a aby ste vy-ludia toľko neverili tým zlým a falošným a to sa nedá ani nazvať, že ZLÍ ..to je blbý výraz ..skor falošní a svine ,,samozrejme, netvrdím, že každý je taký, vobec nie !! ..na svete sa náájde aj veľkéé množstvo úúžasných ľudí, to je pravda a ja dúfam, že ich je viac ako tých, čo robia druhým zle a trápia ich ..v každom z nás sa aj tak podľa mňa ukrýva kúsok zla ..len niekto ho dáva von viac, niekto menej veď na svete isto nie je nejakáá úúplne najsvatejšia osoboa, čo nikdy nič zlé nespravila!! ..ufff,,zass keci a keciiiiiii ...:/,,sorrko
najskor sa chcem opytat Leonida, ze co mi vie povedat o perpetuum mobile a o studenej fuzii. Ja som presvedceny, ze perpetuum mobile sa nijako neda zostrojit, ale rad si to necham vysvetlit.
Teraz ku "environmentalnej" otazke... Je to tak, ze si nicime vlastnu planetu. Vsetkymi silami. Kazdy z nas! Musime si uvedomit, ze stat a velke spolocnosti maju len minimalny zaujem, aby sa v tejto oblasti nieco menilo. Preto ak chceme nieco dosiahnut, musime zacat zdola - od seba. A to som zvedavi, kolki z tych, co maju silne reci o ochrane prirody a zivotneho prostredia, to dokazu a vydrzia.
Pre zaciatok by stacilo, keby sme skusili znizit svoju spotrebu. Nekupit si nove veci, kym sluzia tie starsie, nekupit si v Tescu 2 papriky alebo 3 platky masa na polystyrenovej tacke, kupovat napoje vo vratnych obaloch, nejazdit autom - radsej na bicykli, ...
Tazke Ashara, ak chces zmenit svet, zacni od seba. Potom skus presvedcit par ludi okolo seba, a ti nech to povedia dalsim. Mozno sa ti nieco podari dosiahnut. U mna mas podporu
Ashara, neviem kolko mas sice rokov. Ale ked som to cital. Krutim hlavou. Pises : pozrite sa na obrázok hôr a potom na obrázok jadrovej elektrárne..
Vsetko nie je len jadrova elektraren. Zober si taku tepelnu elektraren.
Na tepelnu elektraren pripada viac umrti ako na jadrovu elektraren.
A co sa tyka tej techniky, no vies mas pravdu ale vela zavisi aj od teba ako sa k veci postavis.
Ja som zacal s enviro politikou pred cca 2 rokmi.
A som spokojny.
Mozes aj ty. Zacni jazdit MHD, preferuj trolejovu dopravu pred nezavislou (auta,autobusy) Kup si elektricenku ( nebudes musiet kupovat listky, aj to je papier) pouzivaj nabijatelne baterie. Tried odpad, chod na brigadu do lesa, odpad roztried. Nie len hovorit, konat treba!!
Ashara: uplne uplne presne moj nazor, ludia a vyvoj su svine, ale je fatk, ze keby nebol rozvoj, tak by sme sa nevivijali, a boli by sme stale na rovnakej urovni ale mohli by sme ten vyvoj robit ohladuplnejsie a ludskejsie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
lenze ako niekoho presvedcis aby nepouzival elektrinu ked aj ty sama ju pouzivas a si silno proti
neboj hrmenie nie je ziadna pomsta ale normalny proces v prirode
to je jedno co tu bude za sto rokov ty uz tu nebudes
inac ani mne sa toto technizovanie nepaci
zrekonštruovanie hlasu nejakej mrtvole.
a este musim so vsetkymi suhlasit,no kedze pisete na tuto stranku,nikto z nas sa technologie nevzdal
Teraz ku "environmentalnej" otazke... Je to tak, ze si nicime vlastnu planetu. Vsetkymi silami. Kazdy z nas! Musime si uvedomit, ze stat a velke spolocnosti maju len minimalny zaujem, aby sa v tejto oblasti nieco menilo. Preto ak chceme nieco dosiahnut, musime zacat zdola - od seba. A to som zvedavi, kolki z tych, co maju silne reci o ochrane prirody a zivotneho prostredia, to dokazu a vydrzia.
Pre zaciatok by stacilo, keby sme skusili znizit svoju spotrebu. Nekupit si nove veci, kym sluzia tie starsie, nekupit si v Tescu 2 papriky alebo 3 platky masa na polystyrenovej tacke, kupovat napoje vo vratnych obaloch, nejazdit autom - radsej na bicykli, ...
Tazke Ashara, ak chces zmenit svet, zacni od seba. Potom skus presvedcit par ludi okolo seba, a ti nech to povedia dalsim. Mozno sa ti nieco podari dosiahnut. U mna mas podporu
Vsetko nie je len jadrova elektraren. Zober si taku tepelnu elektraren.
Na tepelnu elektraren pripada viac umrti ako na jadrovu elektraren.
A co sa tyka tej techniky, no vies mas pravdu ale vela zavisi aj od teba ako sa k veci postavis.
Ja som zacal s enviro politikou pred cca 2 rokmi.
A som spokojny.
Mozes aj ty. Zacni jazdit MHD, preferuj trolejovu dopravu pred nezavislou (auta,autobusy) Kup si elektricenku ( nebudes musiet kupovat listky, aj to je papier) pouzivaj nabijatelne baterie. Tried odpad, chod na brigadu do lesa, odpad roztried. Nie len hovorit, konat treba!!
Ja to robim uz 2 roky, a som za techniku.