tha hm wlasy a tenisky asi si wsimnem ako prwe a potom hned rozmyslam, ze koho mi ten clowek pripomina, lebo wzdy mi kazdy niekoho ineho pripomina... a nemam rada az prilis takych ze hlucnych ludi co musia byt za kazdu cenu stredobodom pozornosti, aj ked su nejako nenormalne wtipni... racej mam ludi, ktori was dokazu wypocut a z ktorych citite, ze im nie ste ukradnuti, dalej ludi, co sa neboja ist za swojimi snami a nezlaknu sa prekazok, obetawych a uprimnych...
no .. tých vlastností, ktoré sa mi páčia je viac.. velmi si cenim uprimnost a odvahu... a co si vsimnem ako prve?? to asi taky celkový dojem, aky vo mne ten clovek zanechá... ale mám rad a ludí, ktorí sa neberú príliš vážne
pri pojmy crazy ludkovia si vzdy predstavim tie male dievciska co sa stale na vsetkom smeju a neda sa s nimi kecat vazne...poznam par takych ludi a nemam ich rad...mna zaujme clovek ked je ku mne mily
hmmm baby? trochu rozumne, da sa s nimi o vsetkom moznom pokecat, paci sa mi spontannost nenutenost abo jak by sm to povedal , take sialene ale spravne sialene, a celkove vystupovanie, a este je toho vela ale uz ma ted nic nenapada...
čo si na ľuďoch cením je ich dobrota ale to vidím len veľmi zriedka ,skôr naopak. mám rada ľudí, akí sú svojskí, je jedno či sú šialení, tichí, uhľadení, rozšafní alebo mrzutí, hlavne aby boli úprimní a boli v kontakte so mnou otvorení, aj keby mi mali hovoriť vždy len to negatívne. a ceľkovo si( na mužoch) všímam oči, pohľad, chrbát, ruky, chôdzu, úsmev. a potom keď pochybnosti z prvého dojmu opadnú všímam si reč, myšlienky ,aké im vychádzajú z úst a také drobnosti.
Mna clovek uputa jednoducho cely..jeho rozpravanie, vystupovanie, gesta, reakcie..ale hlavne si vsimam oci..z nich clovek dokaze toho dost vela vycitat..ci ten dotycny hovory pravdu, alebo klame..ci uhyba pri komunikacii pohladom a tak..a z tych vlastnost si ja cenim najviac asi uprimnost, srdecnost..a ak je clovek sam sebou a na nic sa nehra..
a este su strasne super ludia, ktori ta neodsudia preto, ze si iny nez oni, ale prawe to, co je na tebe originalne, si cenia a koli tomu ta maju radi a nenutia ta to nieco potlacit, aby si bol taq rownako normalne obycajny ako seci ostatni...
Mňa dokáže položiť na kolená človek, ktorý si vie robiť srandu aj sám zo seba, ale zas sa nezosmiešňuje Taký normálny, ktorý sa neberie vážne a neuráža sa za každú banalitu
No a potom tie ostatné vlastnosti, ktoré považujeme za "dobré". Nechce sa mi ich vypisovať
Ľudia? Ťažko povedať, je to dosť individuálne. Sú vlastnosti, ktoré vo všeobecnosti nejako nevyhľadávam, ale na určitých typoch ľudí mi nevadia, dokonca ich beriem ako plus, a zase vlastnosti, ktoré sú na niektorých skvelé a cením si ich a na iných mi lezú na nervy, hoci to samozrejme závisí aj od môjho celkového názoru o tom danom človekovi, a ten názor nevytvárajú len jeho dobré či zlé vlastnosti...
Na ľuďoch si ako prvé všímam nejaké kuriozity, ktoré ho vyčleňujú zo stáda, ak chápete, čo tým myslím. Milý mi môže byť na tri veci, keď si nemáme čo povedať. A čo sa týka vzhľadu, som alergická na blond vlasy, pretože mám s blonďatými ľudmi samé nepekné spomienky (samozrejme, sú aj výnimky! . Inak mi je vzhľad úplne ukradnutý, čo sa týka zoznamovania s ľudmi, a ako prvé pozerám na CELOK. Ten by mal byť upravený (čím myslím nie špinavý a nemal by smrdieť , ale nie príliš (som alergická aj na "metrosexuálov".)
21. to ti nevyvraciam, ale nebuď si tým taká istá. Aj o mne mali mnohí pocit, ako super ma poznajú, potom som zareagovala úplne inak, ako by vďaka tomu "tvorenému obrazu" očakávali, a boli úplne v šoku. Takže sú povahy, ktoré neodhadneš a nespoznáš, ak ti to nedovolia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
...a tie vlastnosti...mam rada uprimnych ludi... nie takych co sa na nieco hraju... a neanvidim falosnych ludi...
...ale (ako tvrdis) aj crazy ludkovia su fajnky...
A z toho fyzična oči, vlasy a panvová kosť (im not kidding)
No a potom tie ostatné vlastnosti, ktoré považujeme za "dobré". Nechce sa mi ich vypisovať
Na ľuďoch si ako prvé všímam nejaké kuriozity, ktoré ho vyčleňujú zo stáda, ak chápete, čo tým myslím. Milý mi môže byť na tri veci, keď si nemáme čo povedať. A čo sa týka vzhľadu, som alergická na blond vlasy, pretože mám s blonďatými ľudmi samé nepekné spomienky (samozrejme, sú aj výnimky! . Inak mi je vzhľad úplne ukradnutý, čo sa týka zoznamovania s ľudmi, a ako prvé pozerám na CELOK. Ten by mal byť upravený (čím myslím nie špinavý a nemal by smrdieť , ale nie príliš (som alergická aj na "metrosexuálov".)