Trent Reznor a prečo? preto lebo dostávanie emóci z vnutra je dneska dosť podceňovaná vec a je to veľmi potrebné...a jeho tvorba mi neskutočne v tom pomáha.... hovorte si do čo chcete ale ja to tak cítim
a potom bol ešte Maťko...významná osoba pre mňa a nezáleží na tom že nebol slávny....
@purpledrug666 no myslim ze nic prelomove nedokazal...mozno tak sfetovat sa poriadne ....skor by osm povedal ze ta pritahuje fyzicky a to zo vzorom alebo zvazenim si ho nic spolocneho nema..
@unspoken čakala som takúto reakciu, nevadí, veľa ľudí kvôli tomu na mňa pi*uje, takže... a možno nemá význam pre ľudstvo, ale pre mňa hej, proste ma inšpiroval, to je všetko ...
hmmm.... hmmm.... neprichádza mi veľa ľudí na um... je veľmi málo takých ktorých si skutočne vážim a patrí medzi nich napríklad @tonicka , moja babka...
z mŕtvych by som spomenula Paganiniho. Ním začala celá moja : hudobná, literárna, umelecká "kariéra", vďaka tomu, že som začala vyhľadávať informácie o ňom je zo mňa to čím som dnes. ( tá nekrofília bola plusový vedľajší účinok )
Bono Vox. Je to úžasný človek. Obrovský dar pre tento svet. K jeho menu ani niet čo dodať. Nikoho so nevážm tak, ako jeho (teda samozrejme ak neberiem do úvahy rodinu a pod.).
A ako kresťanka katolíčka nemôžem nespomenúť môj najväčší vzor-Pannu Máriu. Z nej si beriem najväčší príklad. Mylsím, že nie je treba písať prečo.
» www.priamaakcia.sk/Vo-veku-87-roko... - takíto ludia čo ostali verní svojim ideálom (ktoré ale neboli primitívne a prvoplánové) a nezahodili ich za hlavu ani po dosiahnutí určitého veku
@louis - hm, vieš, pri tom ako vyzerá tvoja webka a avatar a všetko sa len veľmi ťažko verí že tým A.H. si myslel nejakého Adriana Harvana, takže si myslím že by bolo vhodné nechať posúdiť @admin -a
Sid Meier - svojim priekopníctvom vo svojej oblasti
T. Lobsang Rampa - celým svojim životom
Orson Scott Card - síce by som radšej napísal že Ender, pretože je úžasná osoba, bohužiaľ fiktívna, ale napísal ho tento pán, takže musí mať jeho povahu aspoň teoreticky v sebe. A čím? Tým čím sa stal v kníhe Mluvčí za Mrtvé, ak mám naozaj niekoho označiť za svoj "vzor", tak on, preto, že sa snažil spoznať a pochopiť ľudí, bez odsudzovania, nenávisti, predsudkov. Vždy predpokladať, že zlí ľudia neexistujú, nikto neškodí úmyselne len aby škodil, a že každý skrátka robí to o čom verí že je najlepšie (pre neho, alebo pre ľudí/veci na ktorých mu záleží).
@esus - ja som nepovedal že to nespĺňa podmienky významnosti a známosti, ja som len povedal že je to aj s celou webkou dotyčného propagácia nacizmu a teda trestný čin, čiže na výmaz, čiže absolútne nechápem prečo na mňa reaguješ, ale nevadí.
či to mal byť "vtip" v štýle captain obvious is obvious?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
...Vzdy som sa snazil byt kombinaciou tych 3 osob...
a potom bol ešte Maťko...významná osoba pre mňa a nezáleží na tom že nebol slávny....
z mŕtvych by som spomenula Paganiniho. Ním začala celá moja : hudobná, literárna, umelecká "kariéra", vďaka tomu, že som začala vyhľadávať informácie o ňom je zo mňa to čím som dnes. ( tá nekrofília bola plusový vedľajší účinok )
A ako kresťanka katolíčka nemôžem nespomenúť môj najväčší vzor-Pannu Máriu. Z nej si beriem najväčší príklad. Mylsím, že nie je treba písať prečo.
leonadro da vinci za múdrych ľudí
jaromír nohavica za skvostných básnikov
@admin ......
A.H. = Adrian Harvan
@hoperpohroma Zišol by sa mu
@mm47 Spizdil
Sid Meier - svojim priekopníctvom vo svojej oblasti
T. Lobsang Rampa - celým svojim životom
Orson Scott Card - síce by som radšej napísal že Ender, pretože je úžasná osoba, bohužiaľ fiktívna, ale napísal ho tento pán, takže musí mať jeho povahu aspoň teoreticky v sebe. A čím? Tým čím sa stal v kníhe Mluvčí za Mrtvé, ak mám naozaj niekoho označiť za svoj "vzor", tak on, preto, že sa snažil spoznať a pochopiť ľudí, bez odsudzovania, nenávisti, predsudkov. Vždy predpokladať, že zlí ľudia neexistujú, nikto neškodí úmyselne len aby škodil, a že každý skrátka robí to o čom verí že je najlepšie (pre neho, alebo pre ľudí/veci na ktorých mu záleží).
Miroslav Šatan - beriem si z neho príklad, ako sa dá chcením a obrovskou vôľou dosiahnuť úspech, čo dokázal nie raz...
a môj najlepší priateľ...
Ja o ňom viem, viem o všetkých, ale mám zviazané ruky a čakám kedy bude B konečne dokončený. Potom môžem konať.
a samozrejme divá sviňka Kamilka, nahahá
K téme. Milan Rastislav Štefánik
dr. Jozef Tiso
a jednoznačne @puco90
či to mal byť "vtip" v štýle captain obvious is obvious?