Toto mi pripomenulo co sme robili raz na telesnej Dostavali sme sa do hladiny Alfa
Velka zelena luka, je velka odobera z teba vsetko zle Lehnes si nad tebou duha. Je na nej cervena cervena farba ma cachry v neviem kde Jak debil presiel vsetky farby duhy. Fialova, v prirode sa casto nevyskytuje predstavte si fialky, tak TO je fialova No des Odpocitam od 10 do 1 a prebudis sa. 10 9 8 7 6 5 44444 33333333 2222222222 1111111111111, najkrajsie odpocitavanie v mojom zivote, som myslela ze zdochnem No strasne nieco, uz nikdy hladina Alfa
su v obleceny v maskovacom odeve "hejkal" ....dievča leži o 1 m pred chalanom aby kryla hlaven odstrelovacej pusky a dalekohladom hlada terč a dava pokyni chlapcovi ktory ma oku na optike a prst na spušti .....a potyl sedi na mieridlach
jahaaaaaj zas nejaká tvoja hra??? ...noo vyvalujú sa tam na deke, dievča má len plavky a opaluje sa a rozpráva sa s chalanom a pritom nevidí ako chalan na ňu zazerá a stále pozoruje jej krivky...až mu chudákovi tečú sliny po brade
@31 a vidíš, behávam na bicykli pravidelne, vždy to tam je tak dobre udržiavané, celý zobor ale skutočne nikdy mi neprišlo, že kto to tam kosieva Ty vies??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale taky smiech, bozkavanie, lezanie, steklenie a ptm milovanie
ale tak mohli by hrat aj karty najaky dvaja 12rocny pubertaci
alebo lustit krizovky
alebo sa ucit -sice to nie
ale by len tak lezali a snivali s otvorenymi ocami a hovorili si tie najtajnejsie tajomstva
KRASNE VECI SA DAJU PREDSTAVIT
Velka zelena luka, je velka odobera z teba vsetko zle Lehnes si nad tebou duha. Je na nej cervena cervena farba ma cachry v neviem kde Jak debil presiel vsetky farby duhy. Fialova, v prirode sa casto nevyskytuje predstavte si fialky, tak TO je fialova No des Odpocitam od 10 do 1 a prebudis sa. 10 9 8 7 6 5 44444 33333333 2222222222 1111111111111, najkrajsie odpocitavanie v mojom zivote, som myslela ze zdochnem No strasne nieco, uz nikdy hladina Alfa
A k veci, su to surodenci, takze spia.
baba má dlhé hnedé vlasy, také strapaté. a chalan také polodlhé vlnité.
xalan: špinavy blond naaadherne modre oči a ešte krajšie telo...a čo mam ešte napisat že čo robia v tej trave???
dlllhy rozhovor...
mensia hadka...
...udobrovanie(nie, nic uchylne ...
dlhy vztah
zasnuby
svadba
3 deti
milenec, milenka
rozvod
SOM JA ALE OPTIMISTA
ale nie No rozpravaju o svojich snoch a klasicky si vyznavaju lasku, co ine?
Celkom sranda len ... Si si istý, že sa lúky kosia? A ... si si istý, že keby sa kosili tak by to robili traktory?
A hovoria vám v škole kto kosí lúky na Zobore?
Kua ma neštvi, to je kravina, aby sa lúky kosili ...
Ja by som nikomu neplatil za to, aby kosil nejakú prdel sveta ...