Máte niekto taký ťažko vysvetliteľný pocit, že príde nejaká veľká zmena? že sa niečo prevratné stane? alebo možno je to zlá definícia..proste máte niekto nejakú takú kvázi predtuchu? potrebujem to vedieť.. či som ja tá paranoidná alebo za tým fakt niečo j
hej mavam obcas...ale tak skor osobne veci ako keby som mala tusit skazu sveta...inac ma byt 3. svetova vojna tusim v roku 2012 tak sa bavte kym mozete
2012 pokial som dobre pochopila zo zdrojov sa to ma skoncit, nieco zle sa ma stat od 2009 do 2012 a potom pride novy vek ale na to som az tak nenarazala...
ja to neviem definovat proste uz tyzden mam pocit ze nieco nie je v poriadku..
prosim ludia skuste byt konkretnejsi.. ak mate pocit aky to je pocit..ak sa uz vase predtuhcy naplnili napiste ako..
si divna mozno tym to je ja mam pocit, ze tvoj pocit je pohorsujuci pre okolie Prenasas na nas zlu energiu a ked sa tu najde niekto prepnuty zabije ta vid. dalsie forum o zabijani
no ja som mala predtuchu,ked kamoska mala ist narychlo do viedne,a ja som do nej 2 hodiny hucala,nech nejde,lebo mam o nu strach...a ze ma ma prezvanat...
nakoniec tam nesla(neviem,ci kvoli tomu,aka som bola otravna) a sa ten chalan vybural,rozjebal cele auto na srot...nastastie,sa mu nic vazne nestalo,len mal hrozne modriny na hrudniku,ale keby sla ona,tak uz je z nej anjelicek,len ten koniec,kde by sedela,bol fakt v prdeli...
to je taky moj najposlednejsi zazitok s predtuchou...
hej prestne ja mam taky pocit...ale v troska inom zmysle....ze sa my daco stane...daco zle a cely den mam takyto pocit a chcem sa ho zbavit ale nwm ako...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
mozno vies co za tym bude??? ze sa dnes dalsie deti dozvedia, ze MIkulas neexistuje
ach preco im berete nadej??
ja to neviem definovat proste uz tyzden mam pocit ze nieco nie je v poriadku..
prosim ludia skuste byt konkretnejsi.. ak mate pocit aky to je pocit..ak sa uz vase predtuhcy naplnili napiste ako..
vdaka !
nakoniec tam nesla(neviem,ci kvoli tomu,aka som bola otravna) a sa ten chalan vybural,rozjebal cele auto na srot...nastastie,sa mu nic vazne nestalo,len mal hrozne modriny na hrudniku,ale keby sla ona,tak uz je z nej anjelicek,len ten koniec,kde by sedela,bol fakt v prdeli...
to je taky moj najposlednejsi zazitok s predtuchou...