ma zmysel sa nad tym vobec trapit? Kazdy ma na to aj tak iny pohlad. Ja to moc neschaluje. Lebo milovanu osobu chcem mat co najblizsie a nie co najdalej odomna aby som mal od nej pokoj. nehovorim vzdialenost 30-50 km nie je velka cize to nie je nic. Ale vadsia vzdialenost uz dost. Ale niektorym typom to vyhovuje. Ale mne by to nevyhovoalo
nepisala som na nejaku taku diskusiu pred 2-3 dnami??? no nic podla mna maaj ked ja so neviem predstavit ze by som mala chlapca hoci aj z vedlajsieho mesta lebo fakt by mi to chybalo nevidiet ho hocikedy a zrejme ani take ze sadnut si po skole alebo si len tak zmysliet ze aha ideme sa prejst by neslo.... ale zas dakomu to funguje spoluziak ma babu 200 km od seba aaa su spolu polroka a funguju v ramci moznosti normalne
Laska na dialku ach jaj je to aj krasne aj tajomne ale ci spravne asi nie clovek tu njade po dlhom cetovani niekoho s kim si padne do oka a potom aj ho s toho zaboli srdiecko ze nemoze uvidiet tu osobu najkrajsie je stretnuite osobne a nie si dopisovanie na dialku je to P....!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Kasko hovorí aj za mňa,suhlasim s tým čo napísal