Suhlasili by ste s madarizaciou slovenska za predpokladu ze by sa vyznamnejsie zlepsili zivotne podmienky pre obyvatelstvo (boli by lacnejsie potraviny , plyn ,benzin atdd)
a by sa zvysil plat asi o 20% oproti povodnemu slovenskemu platu teda ak ste pov
Určite nie. Slováci sú proste jeden samostatný národ, čo sa čo do nás majú motkať nejaký maďari. A za predpokladu, že by sa zlepšilo čokoľvek? V ŽIADNOM PRÍPADE. To, že si tu nevieme narobiť poriadok, to je už náš problém. A radšej žiť v tomto slovenskom bordeli ako pod útlakom nejakých maďarov.
Jaj, to je tak ked sa niekto nevie poucit z dejin. Nie. Nefungovalo to ani ked sme boli spolu s cechmi a to sme si velmi blizke narody. Nieto este madari.
A neviem kde si zobral ze by to zlepsilo podmienky. Toto mi pride ako ludska demencia uz a umyselna provokacia.
Platy nie su vsetko. Ale ak by sme sa rozpravali a "supernarode" kde by bolo doriesene sudnictvo, zdravotnictvo, korupcia... Tak by som sa ucil aj po africky ak by bolo treba aj kazdu nedelu napoludnie tancoval nahy okolo totemu
chcel by som vidieť národ, ktorý by toto dobrovoľne prijal. Však by sa naši národní buditelia ako Štúr, Hurban a spol. natiahli zo svojich hrobov ako hrozní kostlivci a riadne nás vyťahali za uši...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale ako menšina, by Slováci mali nárok na vlastné radio, a nejaké tie vecičky, určite by sa mali, ale lepšie
@mrsmartina nem igaz ! !
neštuduješ ty náhodou politológiu?
lebo politológovia zväčša takéto stupídnosti ohľadom národov majú potrebu riešiť.
A nie, nesúhlasila by som, aj keby to boli Rusi, Japonci či Nemci
A neviem kde si zobral ze by to zlepsilo podmienky. Toto mi pride ako ludska demencia uz a umyselna provokacia.
jeben ta...