Zmysel zivota si urcujes sam. Nemozes byt vsetkym, ale kazdy clovek ma viac moznosti z ktorych si moze vybrat. Za nezmyselny zivot povazujem zivot cloveka, ktory nim prejde len s minimalnym mnozstvom usilia.
Cize zivot flakacov je nezmyselny a zivot ludi, ktori si svoj uspech kupia (podplacanie) presne tak isto.
Cize jedna nezmyselna verbes zije pod mostom a ta druha v palaci .
(pre istotu pripomeniem, ze nic neplati stopercentne)
ak myslíš náš život, ako nás ľudskej rasy, tak je to v podstate len o zachovaní druhu, po prípade za predpokladu, že sme/budeme raz v tejto časti vesmíru sami je našim zmyslom života pozorovať vesmír a všetko okolo nás. Ak myslíš nás ako každého jednotlivca tak je našim zmyslom života byť štatným, pretože pokiaľl si ako jednotlivec v stave v ktorom si šťastný tak na ostatnom nezáleží
ak mas na mysli "vyssi" zmysel tak zivot zmysel nema , ale to nevadí ... jedlo chutí stále tak dobre , pivo je stále tak dobré , dievčatá sú stále krajšie a krajšie , kamaráti sú a keď je ešte aj pekný deň tak mne žiadny zmysel nechýba .
na tuto otázku sa nedá nejako moc odpovedať ale možno sú šťasný lebo sa vedia radovať aj s maličkých vecí ktoré keď dajú do kopý maju veľikánsku hromadu a každá časť tej hromady je iná je originálna a neradujú sa z jednej veci ktorá je táka veľká ale v každej časti rovnaká
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Myslím, že životy ľudí majú zmysel, nech už sú akékoľvek. Na čo by tu potom boli? Len tak? Zo srandy?
Život nie je nejaká banalita, aby vznikal, prebiehal a zanikal bez zmyslu.
Tak vidím, že nie som sama, kto sa bezcielne potuluje ďalej a ďalej a stále v tom nevidí zmysel.
Ale dufam ze tak ako pisal tenario sa to zmeni a nebude nikto v tom sam
a čo by si mi poradil ty..nasadnúť na prvú raketu na inú planétu..alebo do inej galaxie?
Cize zivot flakacov je nezmyselny a zivot ludi, ktori si svoj uspech kupia (podplacanie) presne tak isto.
Cize jedna nezmyselna verbes zije pod mostom a ta druha v palaci .
(pre istotu pripomeniem, ze nic neplati stopercentne)
V strede su ludia, ktorych zivot ma zmysel.
máš samozrejme pravdu, len..mať zmysel je relatívny pojem samozrejme
Mňa napríklad zaujal raz citát: Život každého ma zmysel vtedy, keď ho žije pre seba.
Ludom sa najviac dari vtedy, ked sa pohybuju v tom comu rozumeju.....
Máš pravdu, ja som bohužiaľ ten typ človeka, ktorý chronicky trpí na to, že chce vedieť odpoveď na otázky, ktoré ešte ľudstvo nevyriešilo..
išlo mi skôr o ten zmysel jednotlivca..každý vidí šťastie v niečom inom..mala by som si nájsť niečo, čo ma bude robiť šťastnou
Ja viem asi to nik nepochopí