cawte by som potrebovala radu pomoc cokolvek, jedna sa ze mam spravit projekt na temu zber makrofosilii a ma to obsahovat ze vymyslite temu aby ste ziskali financie, vymenujte vybavu paleontologa- pracovne potreby a vystroj + cenu, vymenujte postup prace
@miselka88 hej pozri, ty si chcela ísť na vyšku, teraz tam máš urobiť neaku ulohu a žiadaš ludí na webe aby ti ju celu spravili ved si zadaj do googlu ako funguju investične fondy, alebo ked chceš tak tento fínsky fond ,naštuduj si to, lebo mne to bude na hovno, mne sa to študovať nechce
ale co to este aj dakovat no to vidis si sa nemusel umluvat ani si nemusel pisat takych ludi mozem vies co, a ja som cheal len radu a nie celu pracu ci projekt spravit , to si mozes svoj debilizmus odpustit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
a co tak dalej viac rozvinut ze co na finskych fondach,,,??
ale co to este aj dakovat no to vidis si sa nemusel umluvat ani si nemusel pisat takych ludi mozem vies co, a ja som cheal len radu a nie celu pracu ci projekt spravit , to si mozes svoj debilizmus odpustit