vieš ako sa hovorí... keď klameš, resp. hovoríš "tak ako by sa malo", tak si obľúbený a si suprový, ak však povieš to, čo si naozaj myslíš, tak hneď už ťa väčšina zvozí... ale klamať nemá zmysel
Moze povedat co si mysli, ale ak zacne prezentovat pseudonazory na inych uzivatelov, ktorych vobec nepozna, potom nech sa nedivi, ze si spravi nepriatelov....
@hluzar Nevedel som, že som zašprtol do gay komunity a to som veru tu asi nemal, mal som si radšej zahryznuť do prsta, nech, aby som tam niečo napísal. Odteraz sa vám budem vyhýbať na hony buzíci.
@hnisavica dostal som sa tu náhodou a hluzar mi už aj stačil vynadať do idiotov a to len preto, že som si dovolil napísať, že jeho príspevku nerozumiem, ako chce byť takýtok človek dr. psychológie?
@hluzar presne tak, mohol si hneď napísať, že si buzík a že hetero chalanovi nebudeš niečo vysvetlovať a je to ich problém, že tvojim dristom nerozumeju. Hubu si aj ja viem otvoriť, prdelko sladká.
Že som práve na teba natrafil, bol asi trest z teplého pekla.
@hluzar neviem akého Filipa myslíš a aký pokoj už bol, viem len jedno a to s určitosťou môžem napísať, že ja Alex určite už od teba budem mať bohovský dištanc.
@hluzar ži si svoj sen vo svojom teplom svete a daj mi pokoj, myslím, že som ti to jasne napísal, bol to asi trest z teplého pekla, že som práve na teba natrafil p. dr. psychológie.
@sanduleak tak by to asi malo byť. No ale Bohužiaľ tu na Birdze to tak nie je po trojdňovej skúsenosti s niektorými Birdzákmi. Bude to asi tým, že som nový a nemám si čo dovolovať do starších.
@alexalex dovoľovať by si nemal nikto do nikoho, to sa netýka len "nováčikov". Prvý dojem je len jeden, a keď si ho pokazíš, ťažko si už napravíš povesť. Ak chceš dobre vychádzať so všetkými, tak sa k nim správaj tak, ako chceš, aby sa oni správali k tebe. Inak sa nemáš na čo sťažovať.
@sandualek všetkého príkladom je @hluzar , keď som náhodou reagoval na jeho príspevok, ktorému som nerozumel, a to som nemal. Spája ma s niekym, čomu tiež nerozumiem a ten človek musí mať neustále pravdu aj keď nemá. Chcem mať od neho pokoj, ale stále mi píše, ako sa dá na neho sťažovať, komu mám napísať, aby to skončilo?
To vobec nie je pravda. Vobec som ti nenadaval, ty si pisal na mna nezmysli a len som sa branil. Pravdu nemam vzdy, kazdopadne v tvojom pripade som ju mal.
Najvacsi problem birdzu je, ze ktokolvek si tu moze spravit milion nickov....
Dobre chapem, ze sa musi zohladnovat rodina, surodenci a tak.... ale 5 nickov na jednu ip adresu by podla mna bohate stacilo..... mnohe by sa tym vyriesilo.
@alexalex : @66janica6 nie je úplne v poriadku a lieči si tu komplexy, ale to neospravedlnuje priblblost tvojej ankety a osobné invektíva a urážky ktorými sa prazentuješ...
nikdy som neklamala. na čo? v provom rade, za klamstvo sa chodí do horúcich pekiel. Lož má krátke nohy i na internete. dokonca sa šíri rýchlejšie niekoľko MB/sec. a nakoniec.... čo ti to dá?
druhá vec, je navážať sa do ľudí ktorých človek nepozná. navážať sa do ich hlavy - čiže hĺbkovej charakteristiky. tú na internete nikdy nezistíš. takže sa toho človek vyvaruje. potom navážať sa do ľudí základnou slovnou zásobou... p k a iné.... to je podpriemerné pre mňa až hanba keď niekto reaguje nadávkami na niečo slušné.
@alexalex najprv sleduj, čítaj... a keď budeš mať akú-takú predstavu o tom ako to tu funguje, tak potom zakladaj diskusie. Ono, každý užívateľ má nejakú pomyselnú karmu. A keď si ju dosereš na začiatku, tak ťa tak budú brať po celý čas, až dokým nenapíšeš niečo inteligentné... no aj keď napíšeš niečo také, tak stále ťa to nemusí dostať nazad do koľají. Hlavne tu ľuďom nenadávaj do buzien, ale normálne reaguj. Nik tu nie je zvedavý na to či si gay, róm, mojsej alebo iná celebrita. Nepovyšuj sa... Nedrístaj blbosti na iných ľudí a bude ti tu fajn a ľudia sa s tebou budú baviť ako s človekom.
hahahhyhyhy to som tu neni chvíľku a už som alex, vidím, že som tu ostro sledovaný.......ale to je dobré, keby bolo ticho tak je zle!!!!..........
a k téme, kto nevie cigániť, nech sa o to ani nepokúša, alebo nech sa ide vyučiť do nášho parlamentu a Slováci mu uveria každú kkotinu hlavne pri voľbách..........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Buzík a psychológ no kam to asi všetko speje?
Že som práve na teba natrafil, bol asi trest z teplého pekla.
@pubertslatinocelny aky nick mal byť tvoj?
tvoj nick mal byt moj. tvoj svet je moj, salalalalala lapirampampara.
a novy by mal vraviet pravdu, stari uz mozu aj klamat.
Ale vazne by som chcel vediet (lebo teraz uz nepochybujem, ze si Filip), preco ta napadlo mi po pol roku pohody opat zacat liezt na nervy -.-
A reagovať na koment znamená povedať si svoj názor aj keď je opačný, ale nie spustiť spŕšku nadávok. Tomu sa potom hovorí osobná prezentácia.
Najvacsi problem birdzu je, ze ktokolvek si tu moze spravit milion nickov....
Dobre chapem, ze sa musi zohladnovat rodina, surodenci a tak.... ale 5 nickov na jednu ip adresu by podla mna bohate stacilo..... mnohe by sa tym vyriesilo.
druhá vec, je navážať sa do ľudí ktorých človek nepozná. navážať sa do ich hlavy - čiže hĺbkovej charakteristiky. tú na internete nikdy nezistíš. takže sa toho človek vyvaruje. potom navážať sa do ľudí základnou slovnou zásobou... p k a iné.... to je podpriemerné pre mňa až hanba keď niekto reaguje nadávkami na niečo slušné.
vz. nechcelo sa mi to celé čítať na notb.
ani otazka spravne nenapisana, ani normalna nieje, ani moznosti niesu dobre...ani nic.
keby to malo nejaky zmysel, tak by som napisal adminovi o delete
a k téme, kto nevie cigániť, nech sa o to ani nepokúša, alebo nech sa ide vyučiť do nášho parlamentu a Slováci mu uveria každú kkotinu hlavne pri voľbách..........filip