Skvele! Všetci podstúpime lobotómiu, najlepšie by bolo ak ešte k tomu pridáme nejaké to kompletné vymytie mozgu a budeme všetci rovnako dokonalí, krásna to predstava
Že lobotómia, najväčšia kokotina sveta...a "neuveritelne pomáha". Skoč radšej pod ten vlak, strel si do tej lobotomickej hlavy alebo vyskoč z okna. Jednoducho každý, kto je za lobotómiu, jedno v akom zmysle, ten by sa mal hneď v tomto momente zabiť; zaplatím aj náboj
Aha, elitári sa ozývajú. Keď sa tak na vás podaktorých pozerám, tak som celkom spokojný s tým, aký som a ako vyzerám. Apropo, @ork92 , ty si horší než nejaký konfident. Za éry ŠTB by si sa celkom uživil.
@sturmer Som rád, že sa zaujímaš o zbrane a strelivo, ale túto jedinú otázku ti musím položiť:"Čo je podla teba také fakt fasa na celej lobotómií? Napíš mi, aký je tvoj názor." To je všetko, čo ma tak nesmierne zaujíma. O___o
@sturmer čo ti to drbe? takéto detské kokotiny.. je to nechutné a nemiestne navážať sa do holky pre čosi čo nejak moc neovplyvní(hormony jebo,vieš?) zotri ju za názor a ne za kokotinu...a to si ju nezastávam,sám som na @hoperpohroma pár krát vypenil pre blbý názor..
nespravili tú lobotómiu tebe?asi nedokonalo keď ti ešte ostala schopnosť písať.. twat..
@14 a @28 predstav si, že máš syna. Večer ide po ulici a napdnú ho dvaja. V sebaobrane jedného z nich zabije a druhého zraní. Ten druhý naňho podá žalobu, podplatí sudcu a ten ho pošle do basy, kde mu spravia lobotómiu.
Nie, nemyslím si, že by sa mala robiť lobotómia komukoľvek.
@sturmer Ale potom čo by sa dialo s tými väzňami? Každý z nich by bol taká vymletá hlava a už by nemohli utreť ani zrnko prachu vo väzení, ani si požičať knihu či robiť iné práce. Takže kam by išli, čo by mohli robiť a kto by sa staral o "živých zombie"? A takisto nie každý má doživotie a predstav si, že tam sedí nejaký odsúdený mladík zato, že ukradol čokolády alebo čo a potom mu povedia, že mu musia zato vymleť mozog. Neobhajujem tu teraz najhorších väzňov, ale som jednoducho proti lobotómií. O___o
lobotomiu a podobne praktiky, by mali byt vykonavane len v nudzovych situaciach. nikto nema pravo poskodzovat zdravie nevinnych ludi. ved oni za to nemozu, ze su ako je.nuti..
Načo, keď vyspelosť súčasnej mládeže (hovorme o priemeroch) je na tak nízkej úrovni, ako úroveň vnímania človeka po zákroku. Poznačiť človeka lobotómiou (ako forma trestu za správanie? len tak? lebo ľudí je veľa?) nie je riešenie. Mladí ľudia možno nemajú správanie na úrovni, ale je to vec riešiteľná za predpokladu, že sa o zmenu pokúsi väčšina ľudí a nie len pár rodičov či nejaký učiteľ v jednej triede (ak ti teda išlo o toto, lebo nevidím akúsi súvislosť, ani...nič, je večer, idem spať).
Okrem toho ze vsetky stavnate prispevky si uz schytal dovolim si fakticku poznamku. Uvedomujes si ze po lobotomii ludia neumieraju(vacsinou) akurat im to vacsinou len poskodi mozog? A mam otazku? Nieje takych na slovensku od prirody dost? Este pridame?
nechcem týmto povedať, že lobotomia je dobrá, ale sú aj prípady, keď ľuďom pomohla, napr. prípad pacientky na psychiatrii niekedy v 60.rokoch minulého storočia (nie som si istá kedy), ktorá ničila vybavenie nemocnice, ohrozovala sestričky, trhala im šaty, a mlátila ich, a po lobotómii sa jej inteligenčný kvocient zdvihol o približne 40 bodov (z 20 na 60 to bolo, myslím, čo je rozdiel asi ako medzi 2, a 8 ročným dieťaťom), a dokonca po zákroku okrem toho, že už viac nebola nebezpečná pre okolie sa dokázala aj zamestnať, a začleniť o spoločnosti
Samozrejme, takýchto pozitívnych prípadov je málo, sú ešte také, kde "obeť" - teda pacient trpel napr. samovražednými sklonmi, depresiami, psychózami, a lobotómia ho týchto problémov síce zbavila, no po zvyšok života sa choval ako zombie, alebo malé dieťa.
A napr. sestra amerického prezidenta Johna F. Kennedyho po absolvovaní lobotómie už nikdy nepovedala jedinú súvislú vetu.
Ja len, aby tu aj okrem nadávania na autora bolo aj niečo k téme, + dôkaz o tom, že lobotómia nie je LEN zlá
A osobne si myslím, že viacerym jedincom (aj z mojich známych) by mohla len pomôcť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
samozrejme aj so sponzoringom ,zaplatim vsetko potrebne
(jasné že nie tu na birdzi )
@hoperpohroma kde máš ojebákovanú fotku s plechmi?
si proste tazky kov
si pusti pls
go get a life and brain
A mám iba tento nick
A áno, vacsine ano...
@roman103 keby to robili rôznym zločincom a pod., bol by väčší kľud. Nemyslíš?
nespravili tú lobotómiu tebe?asi nedokonalo keď ti ešte ostala schopnosť písať.. twat..
@mygate ja s ňou mám dlhšie problém DD
Nie, nemyslím si, že by sa mala robiť lobotómia komukoľvek.
@dukenukem Dobrý príklad si dal.
@sturmer kazdopadne si myslim ze skor ako lobotomia (ktora by bola vykonavana asi az po tom co niekto nieco vykonal) by viac pomohli telesne tresty...
@james144 šťavnaté? Ani zďaleka.
Ja by som zaviedol IQ, psycho a znalostné testy pred udelením volebného práva.
Samozrejme, takýchto pozitívnych prípadov je málo, sú ešte také, kde "obeť" - teda pacient trpel napr. samovražednými sklonmi, depresiami, psychózami, a lobotómia ho týchto problémov síce zbavila, no po zvyšok života sa choval ako zombie, alebo malé dieťa.
A napr. sestra amerického prezidenta Johna F. Kennedyho po absolvovaní lobotómie už nikdy nepovedala jedinú súvislú vetu.
Ja len, aby tu aj okrem nadávania na autora bolo aj niečo k téme, + dôkaz o tom, že lobotómia nie je LEN zlá
A osobne si myslím, že viacerym jedincom (aj z mojich známych) by mohla len pomôcť
Prečo má inak každý podstupovať lobotomiu lebo nezdiela tvoj čurácky pohlad na svet??