Čaute, chcem sa opýtať, čo by ste si dali "vytetovať na stenu? Mám veľkú, prázdnu stenu v izbe a radšej by som uprednostnil maľbu pred obrazom. Napadla ma napríklad panoráma veľkomesta. Pre aký motív by ste sa rozhodli vy? Dík za nápady..
ja by som si dal do stredu také veľké logo Realu Madrid s karikatúrami niektorých známych hráčov okolo... no pochybujem, že je to aspoň z časti dobrý nápad aj pre teba
HALA MADRID!!!
ináč, panoráma veľkomesta je podľa mňa tiež dobrý nápad
hm ja mám premyslené, že čo ( ale, to si nechám pre seba ) ... a ako mám vedieť čo máš rád .... ty musíš vedieť... ak chceš len niečo na okrasu tak myslím, že je to jedno ( len aby to malo dobrý vizuálny dojem ) ... panoráma bude fajn....
@messi10 no jo, ale nevymyslel som ho v štýle mojich úhlavnych nepriateľov no tak to budú musieť, lebo aj tak si neviem predstaviť, koľko by to stálo, kebyže to má maľovať nejaký profesionál... keď už má byť stena ozdobená, tak poriadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
HALA MADRID!!!
ináč, panoráma veľkomesta je podľa mňa tiež dobrý nápad
» www.birdz.sk/webka/hellium/f...