v druháku na pol roka 2, v tretiaku na pol roka 2, v maturitnom na konci roka 3.
som rebel, ľúbim sa za to (a teraz by som používa smajlíka s rožkami, ktorý ale očividne už neexistuje)
nie, ale sa aj divim, lebo v druhaku som v druhom polroku mala 139 vymeskanych hodin a fakt sa cudujem, ze ospravedlnenych. som si chodila na druhu-tretiu hodinu pravidelne a na to, ako som mala v pecku skolu a profakov sa fakt divim, ze som mala max. pokarhanie triednym...
na zš boli dosť zaujímavé učiteľky... a vedela som sa zastávať nejak znevýhodnených... a viem že na porade telocvikárka mi chcela vydupať dvojku (skákala som dosť od nej... aj keď sa autoritami problém nemám, ale proti zakomplexovaným ľuďom čo si nevedia vyriešiť svoje sračky a hrnú si ich na deckách, pričom im to vie dosť komplexov narobiť etc. etc. pri nich titul "autorita" absolútne nevidím) a ako smerodajné údaje uvádzala zápisy v knihe: "nemala žiacku knižku" "nemala pravítko" "nemala úbor na cvičenie"
trojku s podmienkou - skoro ma vyhodili zo skoly. zato ze som sa ozral cez vyucovanie a este som nutil chlastat kamarata a hulakal som na ucitelku nakoniec ma museli odviest domov rodicia. ale aspon ma poznala cela skola.
Štyria moji spolužiaci mali 2-ky za to, že vyhadzovali veci z okna - smetie z koša a potom celý kôš, školský glóbus, jedlo a nakoniec nástenné hodiny, ktoré pristáli na školníkovom aute
Nemal som nikdy. Vlastne ani nikto z mojich spoluziakov teraz na gympli nemal za cele 4 roky. Ucitelia to tu vobec neriesili touto cestou, v podstate yebkali nato. Inak vymeskane teraz v 4 rocniku som mal za prvy polrok 152 hodin a za druhy co su len 3 mesiace som vymeskal 134 hodin. Keby mame ucitelky hnusoby tak by bol problem lebo napr. z 10 literarnych seminarov som bol na dvoch.Podobne s geografiou, UMK atd. Ale kedze u nas nehrozilo nejake pokarhanie tak vsetko v poradecku.
Keď som mal 14 ( to bol 4. ročník na 8-ročnom gympli). Mal som trojku a bol som podmienečne vylúčený. Jeden chalan si robil srandu z mojej rodiny, z môjho pôvodu a z môjho mŕtveho otca. Rozbil som mu hlavu o schody.
ale raz mi omylom napisali na vysvecko ze som chodila na nabozko aj ked som tam nebola ani len zapisana ked uz sa tu bavime o omylom uvadzanych udajoch @die
Uz sa mi profesori vyhrazali ze mi so spoluziakom znizia znamku zo spravania lebo sme mali v KE hodinovy rozchod ale jak sa uz islo domov ta nikto nekontroloval ci su vsetci a my sme zostali v KE, zistili to po nejakych 20 min. cesty a riadne nas zato zjebali
Napomenutie triednou bolo rutinnou záležitosťou u mňa až do maturity, no dvojku zo správania som dostal len raz v druháku.
Dôvod? Narozdiel od zvyšných polrokov, som v tomto nestihol "ošetriť" ospravedlnenky. Preto som sa poučil a v štvrtáku som dokázal bez väčších problémov bezpečne "ospravedlniť" hoc aj 130 hodín.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
@waldorfova , začo
som rebel, ľúbim sa za to (a teraz by som používa smajlíka s rožkami, ktorý ale očividne už neexistuje)
o a raz som mala pokarhanie na strednej, lebo spolužiak pre vymeškané hodiny ukradol triednu knihu a ja som mala vtedy službu.
nespravodlivosť akási!
som ritolezec
dosť lol ...
Šikanovala som spolužiačku a robila veľa iných dobrých vecí...
Hanbím sa za to, no neľutujem to.
Mne tento rok (9. ročník) hrozí 2 kvôli tomu že nechodím na krúžok. Ale nepokladám to za reálnu hrozbu, vzhľadom k tomu že som inak vzorná žiačka.
Naša triedna nám vravela že keď bola ona ôsmačka (asi tak pred 40 rokmi dostala 2 za fajčenie za školou a nikdy si z toho nikto nerobil ťažkú hlavu.
Dôvod? Narozdiel od zvyšných polrokov, som v tomto nestihol "ošetriť" ospravedlnenky. Preto som sa poučil a v štvrtáku som dokázal bez väčších problémov bezpečne "ospravedlniť" hoc aj 130 hodín.