@leilla no aj mne ked sa odvtedy obcas spravi, tak do tyzdna je prec (vtedy som nemavala ) ale tym ze at rana bola cerstva, bol tam piercing a predsa len je to ustna dutina a cez pierc sa mi prenasali bakterie dovnutra, bolo to dost tazke sa toho zbavit.. vypalovala som to alkoholom, liekmi, ustnymi vodami, dokonca som si striekala odplesnovaci sprej do ust ktory bol urcity len na vonkajsie pouzitie a nakoniec to zmizlo az som sa vysrala na to
@leilla ale tak logicky, nezacala som ich tam davat uplne hned az po nejakom tyzdni alebo tak, lebo som ani nevedela ze tam tu aftu mam.. som si myslela ze ma to boli lebo ja som si vtedy to lico natrhla (som sa cesala, este som nebola zvyknuta na ten pierc, zahakol sa mi do hrebeha a ja som potiahla to bol iny masaker)
neviem či to boli afty, ale cca 2 týždne dozadu ma asi 3 dni nehorázne boleli celé ústa zdnuká - ďasná, jazyk, všetko. zmizlo to po pár vypláchnutiach propolisom - nezriedeným, čo som si ani tvár necítila pomaly
@poke ...také biele "pupáky" v hube/ a jazyku ktoré šaleno bolia..robia sa z vírusov, zníženej imunity,hormonov,skazených zubov,najčastejšie ked je človek pod stresom...atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
...afty sú svine, keď neliečite, bolia ako des.
ale už som to nemala celkom dávno. našťastie už som silná asi
2 mesiace? trochu moc, nie? šak to za pár dní aj samé zmizne... aspoň mne vždy
fuj ten sprej... to ty si to tam živila tými kúrami podľa mňa
a zabrala domovina