Mali ste uz pocit, ze vam zivot ubieha pomedzi prsty, ze nezijete naplno, ze by to chcelo zmenu vsetkeho, ze vas nudi aj to co vas predtym bavilo>? v podstate kazdy si zijeme svoj vlastny zivot..ale zijeme ho tak ako ho chceme zit? Den za dnom a stale
nemam problem s tym, ze by ma prestavali veci bavit, ale je pravda ze robim veci, ktore ma oberaju o cas (aj prave teraz) a namiesto nich by som mal daco lepsie robit - preto trochu mi unika zivot, hej...darmo, ked som sprosty
@Pt ked ti poviem, ze sa citim ako dochodca, tak potom zase dalsi a dalsi den... ono sa tomu na co sa pytas hovori syndrom vyhorenia, vydal si zo seba skoro vsetko a skoro nic si nedostal naspat... je to svintvo, ale taky je dnesny svet
mne skor pride ze to ubieha az priliz rychlo..potrebovala by som viac hodin denne aby som sa mohla naplno venovat vsetkemu comu chcem bez stresu a nahanania...a v tvojom pripade by som si asi nasla nieco nove,alebo urobila nejaku zmenu...ja osobne neznasam stereotyp a snazim sa aby sa kazdy den od toho predchadzajuceho aspon trosku odlisoval...
asi preto, ze i ked chodim kazdy den do skoly, tak kazdy den sa deje nieco ine a kazdy den sa niekam posuniem.. takze nemam pocit ze je to to iste dookola..
mozno kebyze niekde makam tak mam taky pocit, ale je to o tom ako si to clovek urobi...
Ja mávam ten pocit celkom často.Ale to kvôli tomu že nepracujem na sebe a mám pocit že stále stojím na jednom mieste.Proste si vyčítam že márnim svôj voľný čas.
A čo máš robiť? ...skús si napísať taký menší zoznam vecí ktoré napr musíš stihnúť za tento týždeň niečo čo nerobíš stále objavuj miesta kde si ešte nebol napr Nepíš si toho veľa a snaž sa to stihnúť .....ak sa rozhodneš to vyskúšať daj potom vedieť o výsledku
kto by také pocity nemal, keď sa musí podriaďovať dennému stereotypu, čo by nie, aj ja mala, tešila som sa po maturitách, že sa lúčim s tou pliagou... podľa mňa si mladý človek nezaslúži takýto stereotyp, ubíja to... to je štýl skôr pre tých po 35-40, keď sa chcú usadiť a taký stereotyp im vyhovuje kvôli rodine a pod.--- proste stredné školy by mali zmeniť nejako režim, celkovo, ale to sa nestane... no, nerozumiem tomu významu, význam školy hej, ale ten režim nie
hm, poznam momentalne mam ten pocit, ale zacinam mat pocit, ze sa to zacina zlepsovat zacinam zit no a zistila som ze treba zit a nielen cakat kym nieco pride a povie mi "hýb sa!"
preco s tym nieco neurobis? nikto ti nebrani byt takym akym chces byt a zit tak ako by sa ti pacilo..je to len na tebe..skus zmenit stereotyp nikto iny ti nepomoze to musis ty sam
nacap si nakopu milion veci aby si nic nestihal...potom zistis ake je super ked mozes polhodinku len tak sediet pred telkou a pozriet si serial alebo proste nic nerobit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
asi preto, ze i ked chodim kazdy den do skoly, tak kazdy den sa deje nieco ine a kazdy den sa niekam posuniem.. takze nemam pocit ze je to to iste dookola..
mozno kebyze niekde makam tak mam taky pocit, ale je to o tom ako si to clovek urobi...
A čo máš robiť? ...skús si napísať taký menší zoznam vecí ktoré napr musíš stihnúť za tento týždeň niečo čo nerobíš stále objavuj miesta kde si ešte nebol napr Nepíš si toho veľa a snaž sa to stihnúť .....ak sa rozhodneš to vyskúšať daj potom vedieť o výsledku
niektorí buddhisti tomu hovoria historická únava
nacap si nakopu milion veci aby si nic nestihal...potom zistis ake je super ked mozes polhodinku len tak sediet pred telkou a pozriet si serial alebo proste nic nerobit..