Nie len ten ja som bol s tych "stastnejsich" ktory dostali hnisavy zapal pluc ktory sa s pociatku prejavoval uplne inak ako bezny zapal pluc a to bolo fatalne. Zapal sa mi dostal az k mozgu a bojoval som s tym skoro 3/4 roka.
Primarne lozisko - chorobu som sice "vyliecil" za 3 tyzdne ale krvacania s nosu,usi, zapali hrdla ma sprevadzali pravidelne skoro cely nasledujuci rok. Az sa mi podarilo s toho dostat a priznaky ustupili. Po 2,5 roku som uz nemal v tele ziadne aktivne znamky danej infekcie ani v plucach ani mozgu.
Teraz pred mesiacom... 2,5 týždňa v posteli... tie prvé dni,keď ešte ani doktorka nevedela čo mi je boli hrozné :/ .. Atb rýchlo zabrali .. hlavne,keď je podozrenie treba si dať urobiť CRP vyšetrenie z krvi a máš hneď výsledok akú vysokú hodnotu zápalu máš..norma je tuším 5 ja som mala 116 :/
Inak aj po vyliečení som ešte asi 2 týždne nevládala športovať..dusilo ma a ťažko sa mi dýchalo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Primarne lozisko - chorobu som sice "vyliecil" za 3 tyzdne ale krvacania s nosu,usi, zapali hrdla ma sprevadzali pravidelne skoro cely nasledujuci rok. Az sa mi podarilo s toho dostat a priznaky ustupili. Po 2,5 roku som uz nemal v tele ziadne aktivne znamky danej infekcie ani v plucach ani mozgu.
Takze nakoniec to dopadlo dobre.
Inak aj po vyliečení som ešte asi 2 týždne nevládala športovať..dusilo ma a ťažko sa mi dýchalo..