No moja priateľka ma pekne biele šaty spoločenské po kolienka o trochu nižšie, no a ja teraz potrebujem oblek najradšej biely ale hodí sa na stužkovú biele topánky a čiernu košeľu bielu kra
ja by som to riesil absolutnym kontrastom. cierny, alebo tmavo(brutal tmavo sivy) oblek, cierna kosela, mozno tu kravatu by som nechal bielu , asi tak, no ale ja som taky black_and_white klasik. koniec prispevku
A naco? klasika cierne alebo sive sako. vsak budes mat aj maturu a to pojdes v bielom saku? . Daj sio cierne sako. biele ponozky. zltu koselu a daku sivu kravatu taku ako biela kava by som povedal a uvidis co to povie. alebo nech si partnekra da daco ine na seba ide iba o jednu prilezitost ale na mature bude tych prilezitosti viac. ale je to len moj pohlad
suhlasim s nazormi na cierne,resp. tmave sako, proste tam musi byt ista uroven...
biele,by si vyzeral jak jebo...sorka
Moja rada, cierne sako,biela kosela, tmava kravat,nie cisto cierna jak na pohreb,ale daka pekna kombinacia bielej a ciernej...toapnky samozrejme cierne.
Snad pomoze... urcite nechod v tom bielo,s ciernou koselou...uz len s praktickeho dovodu
1.rcite ked budes jest tortu a pit sampanske tak sa zaseries a na bielom to trosku viac vidno...
2. po polnoci predpokladam budete dost spití,takze sa budete smykat po podlahe a valat po zemi...no a trosku ti to biele sako potom stmavne a neviem ci ti ho niekde v cistiarni vycistia...
Tak odporucam zoholadnit aj tieto fakty pri vybere vhodneho oblecenia...
A tvoja priatelka...hmm..biela je dost zvlastna farba,bude jak nevesta ale jej vyber...
Tak vela stastia...tie priklady su s vlastnej skusenosti,takze nic prosti,nepoznam ta,mozno si slusak a pijes len dzus...
biely oblek, cierna kosela a biela kravata?....radsej nie...tato predstava mi pripomina nejakeho farara alebo cosi take...radsej tmavy oblek a bielu pripadne inu svetlu koselu a nejaku vhodnu kravatu....v nejakej decentnej farbe....a hlavne nie cierny oblek a hnede topanky ako poniektori u nas
Myslitel - Ak ide tvoja partnerka v bielom... daj si tmavy oblek... moze byt aj tmava kosela so svetlou kravatou, alebo tmavy oblek s bielou/kremovou koselou a kravatu nejaku kombinovanu (ciernobielu, alebo skor kremovo ciernu)... rozhodne si nedavaj biely oblek.
Tommmyhot - nemyslim, ze farebne kosele nosia len slovensky sedlaci. Zehlim pre jednu rodinku, chlapik je businessman a normalne nosi farebne kosele (myslim k obleku, lebo ved v inom obleceni som ho este nevidela)... ma niekolko odtienov modrej, kremove, sive dokonca aj ruzove....
Lillah: paradox ze ujo zije tiez v UK - London a hovoril ze tam sa farebne kosele k obleku nenosia. Tak teraz neviem co je pravda, ale ked som tam bol tak som tam s farebnou koselou nikoho nevidel. A tak isto aj ked som zil v JAR.
Ale tak mozno v businisse sa farebne kosele nosia, ale urcite nie pri slavnostnych prilezitostiach typu: stuzkova, matura, svadba a podobne..
No, za slavnostny oblek sa povazuje cierny. Sivy a tmavomodry sa nosi na obchodne rokovania a podobne, ale na take prilezitosti je vhodny cierny s bielou koselou. Ak ma tvoja partnerka biele saty, daj si k bielej koseli ciernu kravatu s nejakym bielym vzorom, takto to podla mna bude najviac cool
JA KEBY IDEM NA STUZKOVU..TAK SI VEZMEM BIELE HOPOVE BOTY..CEERNE GATE, CEERNU KOSELU..A MOZNO AJ BEELU SILTOVICU..ALE V POHO MOZE BYT AJ BELA KRAVATA..JE TO ORIGINALNE..ASPON NEPOJDES JAK TAKY SEDLAK TOMMYKOT V KAROVANOM..=DD
Co sa tyka kosiel, nosia sa aj farebne, ale to tak cez den do prace. Na vecerne slavnostne prilezitosti sa hodi biela kosela a kravata zladena s partnerkinymi satami. Kludne si viem predstavit tmavy az cierny oblek s vestou a do toho biela kosela s bielou kravatou. Samozrejme pod koselu si daj biele tricko a nie tielko, lebo to je sedlacina ako vysita a ta kosela nech ma dlhe rukavy. Dufam, ze neuvazujes o bielych ponozkach To by si bol general seliak.
Co sa tyka bieleho obleku je to totalne neprakticke a okrem toho neviem, kde si to videl? V nejakej Kubanskej telenovele?
U nas sa nosili akurat tak dvojradove biele saka s ciernymi gatami. Nosili to parketovi levi na dedinske zabavy.
Bože Vy ste asi lazníci.. Cierny oblek biela kosela?! Co sme v 90tich rokoch?? Respektive 60 rocny ludia?! Ked je clovek mlady, tak nech si kludne oblecie nieco vystredne.. 20 rocny by nemusel vyzerat na jednej slavnosti ako 60 rocny.. Pozrite si modne casopisy, web stranky co sa prave nosi a co je IN.. Biely oblek, silno ruzova kosela alebo tyrkysova, bez kravaty s bielymi topankami.. Nezabudnut biely opasok.. A hlavne zabudnut na tieto nazory laznikov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
biele,by si vyzeral jak jebo...sorka
Moja rada, cierne sako,biela kosela, tmava kravat,nie cisto cierna jak na pohreb,ale daka pekna kombinacia bielej a ciernej...toapnky samozrejme cierne.
Alebo: Cierny oblek,cierna kosela,bleda kravata:nie uplne biela,cierne boty...
Snad pomoze... urcite nechod v tom bielo,s ciernou koselou...uz len s praktickeho dovodu
1.rcite ked budes jest tortu a pit sampanske tak sa zaseries a na bielom to trosku viac vidno...
2. po polnoci predpokladam budete dost spití,takze sa budete smykat po podlahe a valat po zemi...no a trosku ti to biele sako potom stmavne a neviem ci ti ho niekde v cistiarni vycistia...
Tak odporucam zoholadnit aj tieto fakty pri vybere vhodneho oblecenia...
A tvoja priatelka...hmm..biela je dost zvlastna farba,bude jak nevesta ale jej vyber...
Tak vela stastia...tie priklady su s vlastnej skusenosti,takze nic prosti,nepoznam ta,mozno si slusak a pijes len dzus...
moze byt aj klobuk a thompson pod sakom
Tommmyhot - nemyslim, ze farebne kosele nosia len slovensky sedlaci. Zehlim pre jednu rodinku, chlapik je businessman a normalne nosi farebne kosele (myslim k obleku, lebo ved v inom obleceni som ho este nevidela)... ma niekolko odtienov modrej, kremove, sive dokonca aj ruzove....
Ale tak mozno v businisse sa farebne kosele nosia, ale urcite nie pri slavnostnych prilezitostiach typu: stuzkova, matura, svadba a podobne..
Co sa tyka kosiel, nosia sa aj farebne, ale to tak cez den do prace. Na vecerne slavnostne prilezitosti sa hodi biela kosela a kravata zladena s partnerkinymi satami. Kludne si viem predstavit tmavy az cierny oblek s vestou a do toho biela kosela s bielou kravatou. Samozrejme pod koselu si daj biele tricko a nie tielko, lebo to je sedlacina ako vysita a ta kosela nech ma dlhe rukavy. Dufam, ze neuvazujes o bielych ponozkach To by si bol general seliak.
Co sa tyka bieleho obleku je to totalne neprakticke a okrem toho neviem, kde si to videl? V nejakej Kubanskej telenovele?
U nas sa nosili akurat tak dvojradove biele saka s ciernymi gatami. Nosili to parketovi levi na dedinske zabavy.