ked sa nasli bakterie aj hlboko pod zamrznutou aljaskou a aj pri stostupnovych teplotach, alebo na miestach kde nedopada ziadne svetla tak preco nie aj na inej planete?
Že by na marse vznikal nový život? ...To nie. Skôr si myslím, že kedysi dávno tam nejaký bol, ale už vymizol. A podľa mňa do takých 20 rokov aj nájdu dôkazy o tom.
@14 podla niektorych vyskumov tam bol zivot vo forme bakterii. V meteorite AHL 84001 nasli nejake fosilie ale na strankach nasa som o tom nenasiel ani prd, takze kto vie co je na tom pravdy.
aka je sanca ze cloveka v meste trafi blesk 1k velmi vela a predsa sa to stalo
aka je sanca ze vo vesmire sa zrasia dva satelity 1 k velmi vela a predsa sa stalo
aka je sanca ze spadne lietadlo a prezije len jeden clovek 1 k vela a predsa sa stalo
tak preco kurva nemoze existovat zivot aj niekde inde nez na zemi ??? mevravim ze sa nam podobaju nevravim ze su vyspelejsi alebo zaostali voci nam ale podla mna tam niekde su
a mozno si tiez myslia ze su masi a jediny
a este jedna vec su svedectva o ufo aj ked nie velmi doverne ale su a ... porozmyslajte sami mne sa uz nece
myslim ze urcite existuje iny zivot vo vesmire.. a rovnako tak si myslim, ze aj na Zemi ziju mimozemstania... napriklad lysohlavky. Material z ktoreho su tvorene ich spory je druhy najtvrdsi organicky material na Zemi. Dokazu svojim povrchom vyuzivat UV ziarenie ktoreho je vo vesmire kopa a teda ta vec vo vnutry spory moze zit fakt mrte dlho. Je dokazane ze aj v zemskej amtosfere sa tieto spory dokazu slabymi vireniami vzduchu dostat az do bodu, kedy sa dostavaju mimo atmosferu, resp kde na ne uz nevplyva gravitacia tak aby padli naspet.
dalsia moznost mimozemskej civilizacie je v nejakej dimenzii, ktora je stocena sama do seba a prechadza 5tym, 6tym a 8mym rozmerom.
@17 nedavno sa na youtube objavilo video s obrazkom nejakej lode/rakety na mesiaci, ktoru nasla misia apollo 15. Toto video tam vraj uploadol byvaly astronaut apolla 20 (apollo 17 bola posledna oficialna misia, ostatne sa "zrusili" vraj koli nedostatku financii) William Rutledge zijuci momentalne niekde v Rwande.
Video bolo z youtube stiahnute do niekolkych hodin od uverejnenia, kopie sa nastastie zanechali (hladaj nieco v zmysle apollo 20 alien). Tie reuploadnute videa su niektore upravovane, priklasene atd (hlavne je tam zaostreny ten neznamy objekt), ale fotka mesiaca aj s tymto objektom sa nachadza tu:
LPI - Lunar and Planetary Institute je organizacia ktoru zastresuje samotna NASA, takze ta fotka moze byt relativne doveryhodna. Na tejto stranke su aj dalsie snimky AS20-1020, AS20-1022, AS20-FWD-7250
Samotna zahada okolo "zrusenych" misii apolla 18-20 by mohla nasvedcovat tomu, ze amici a rusi nasli na mesiaci nieco, co ma byt skryte pred zrakom verejnosti.
Na youtube sa objavilo aj video mesta na odvratenej strane mesiaca. Tomu moc neverim, ale kto vie.
Ludska zvedavost je viac ako naklady spojene s letom na mesiac, preto neverim, ze to je dovod preco sa tam (oficialne) prestalo lietat. Ved ked naplanovali niekolko misii dopredu, asi si museli byt isty, ze tie financie maju k dispozicii.
Podla toho co sa pise na tej stranke vraj apollo 20 naslo na palube tej lode mimozemstanku, nazvali ju mona lisa - na youtube su videa a pise sa tam aj o tom meste..
niekde podla mna urcite hej, ale tak skoro ju nenajdeme a zrejme v mojom zivote to uz vedci ani nestihnu... preco by nemohla aj niekde inde nastat taka nahoda ako u nas???
Verim na inteligentny život vo vesmire...raz som videl jeden film...v podstate nezmysel parádny,ale jednu vetu som si zapamätal:Akým by to bolo plytvaním priestoru,keby sme vo vesmíre žili len my!....Inak ta fotka na mna pôsobí naozaj futuristicky ...nezaťažujem sa myšlienkou čo s nami bude ked...a čo...ved sme možno z jedneho cesta..možno maju aj hokej,mame o čom pokecať...že je život na zemi bude najskor vdaka komete...kometa prišla z inej planety,alebo tak nejak...sak možno to bolo od nich...a fakt by bola haluz keby boli uplne detto my,ale ani by ma to neprekvapilo...možno o par krokov vpredu,možno vzadu(podla foto skor v predu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A či je niekde inde, netuším
aka je sanca ze cloveka v meste trafi blesk 1k velmi vela a predsa sa to stalo
aka je sanca ze vo vesmire sa zrasia dva satelity 1 k velmi vela a predsa sa stalo
aka je sanca ze spadne lietadlo a prezije len jeden clovek 1 k vela a predsa sa stalo
tak preco kurva nemoze existovat zivot aj niekde inde nez na zemi ??? mevravim ze sa nam podobaju nevravim ze su vyspelejsi alebo zaostali voci nam ale podla mna tam niekde su
a mozno si tiez myslia ze su masi a jediny
a este jedna vec su svedectva o ufo aj ked nie velmi doverne ale su a ... porozmyslajte sami mne sa uz nece
dalsia moznost mimozemskej civilizacie je v nejakej dimenzii, ktora je stocena sama do seba a prechadza 5tym, 6tym a 8mym rozmerom.
Video bolo z youtube stiahnute do niekolkych hodin od uverejnenia, kopie sa nastastie zanechali (hladaj nieco v zmysle apollo 20 alien). Tie reuploadnute videa su niektore upravovane, priklasene atd (hlavne je tam zaostreny ten neznamy objekt), ale fotka mesiaca aj s tymto objektom sa nachadza tu:
» images.google.sk/images?hl=sk&am... (hned prva fotka, nechcem sem davat priamy link, pretoze obrazok je moc velky)
LPI - Lunar and Planetary Institute je organizacia ktoru zastresuje samotna NASA, takze ta fotka moze byt relativne doveryhodna. Na tejto stranke su aj dalsie snimky AS20-1020, AS20-1022, AS20-FWD-7250
Samotna zahada okolo "zrusenych" misii apolla 18-20 by mohla nasvedcovat tomu, ze amici a rusi nasli na mesiaci nieco, co ma byt skryte pred zrakom verejnosti.
Na youtube sa objavilo aj video mesta na odvratenej strane mesiaca. Tomu moc neverim, ale kto vie.
Ludska zvedavost je viac ako naklady spojene s letom na mesiac, preto neverim, ze to je dovod preco sa tam (oficialne) prestalo lietat. Ved ked naplanovali niekolko misii dopredu, asi si museli byt isty, ze tie financie maju k dispozicii.
Viac uz tu: » www.angelismarriti.it/ANGELISMARRITI-...
a vo vesmíre určite niečo je...najviac by ma zaujmalo, že ako sa tam vyvynul život..haluz by bola keby to tam bolo detto také isté