záleží od toho čo je to za problém a či sa tej osoby týka a neviem, ja nejako nehovorim o svojich problemoch, teda nie sama od seba, ale ked sa na to niekto priamo opýta že čo mi je (čo teda moc nedávam najavo ked je niečo zle) tak nerobí mi problem povedať
Aj napriek tomu ,ze podla tvojho politickeho zamerania a nazorov som si o tebe vytvoril mienku si myslim ,ze nie si az taky blby aby si to niekomu na tejto stranke vykecal...
@aguri500 som normálny tuctový chalan s dennodenými peripetiami aj s dobrými aj zlými, so svojimi názormi čo sa niekedy niekomu nepáčia, ale kto je bez viny, nech hodí do mňa kameňom!
Po internete ti málokto pomôže... Psychológ môže pomôcť... osobne by som rád nejakého navštívil ešte som nikdy nebol =D Ale čo je najlepšie ísť s kamošmi na pivo.. na nezaplatenie
@aguri500 otázka bola filozofická a bol som zvedavý na druhých názory, také aky film ťa baví, ktorý spevák je vysnívaný a pod. to sú temy pre malé deti! toto je téma s hviezdičkou, ktorej práve tie deti ešte celkom nerozumeju a nemôžu chápať do dôsledku
s naj kamoskou zijeme svoje zivoty "navzajom prepojene" .. vieme o sebe vsetko, je to jediny clovek ktoremu vsetko poviem .. taky moj osobny psychiater
Práve teraz riešim problém, že sa ozýva svedomie, zvraciam, trasú sa mi ruky, mám stiahnutý žalúdok, ale bohužiaľ, nemôžem sa nikomu zveriť, lebo je to ťažké na vysvetlenie a nechcem tým zaťažovať iných ľudí.
neviem či sa to dá nazvať depkou..väčšinou ma trápi to že si nemôžem teraz dovoliť to čo najviac chcem a čo sa týka osobných problémov, na tie som si zvykla takže to už za problémy ani nepovažujem
niekedy najdem cloveka co ma vypocuje ale rasej sa zverujem tym ktorych nepoznam lebo keby som to povedala niekomu koho poznam potom by som sa pre dnim hanbila...
nie, nikdy... mám @sonickaaa3 .. a tej môžem povedať úplne všetko.. aj keď niekedy na mňa pozrie, akoby som bola načisto drbnutá, vie o mne fakt VŠETKO!!!
niektoré tajomstvá ja zásadne nikomu nehovorím, lebo by som sa bála, že by ma mohol zradiť a ja sa tomu vyvarujem. Ja nechcem mať zbytočné problémy. Len niečo som povedala len svojmu priateľovi, lebo mu verím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
takze ak chces napis mi sukromnu spravu.
si hacker v garazi, ktory sa navonok prejavuje ako priemerny clovek ?
si gay ? alebo danovy podvodnik ?
alebo....ho mas maleho ? no ale to by bolo male tajomstvo nie velke tajomstvo
tak co tu potom riesis...
Pane Bože prečo má tak tresceš?
čo mám tomu hluzárovi napísať, aby som mal od neho pokoj?
som snaživý hacker,
som primerane priemerný človek,
som heterosesxuálnygay
som daňový poctivý podvodník
som nadpriemerna veľmi málo vybavený
pretože väčšinu veci dusím v sebe a tým sa ničím, mám sklony k masochizmu