ja už som videla chalana plakať,je to síce zvláštne,lebo pôsobia silnejšie ako baby,ale koľkokrát ich niektoré veci viac zoberú ako nás.
plakať je normálna vec a často pomáha viac,ako čokoľvek iné.
preco by nemali??
podla mna vecsia hovadina ako to ze chlapi neplacu neexistuje...
ved sme seci ludia..
a slabost je neprejavit emocie.. a potom sa vyburit na niecomn nevinnom ..
jasne ze mozu plakat, aj placu ved je to prirodzene, su sice silnejsie pohlavie ale v niektorych situaciach su dokonca emotivnejsi ako zeny, nie je na tom nic zle ani to nenarusi ich muznost ved aj oni su len ludia
no...mam pocit ze moj chlap place castejsie jak ja, na zaciatku mi to nevadilo ale niekedy...no uz mam pocit ze obcas by uz ani nemusel, zacinam si z nas dvoch pripadat jak chlap...
jasneee...podla mna ked sa nieco stane take ze na plac hej mozu..ale nie takych precitlivenych kt. by plakali za kazdu blbost...a to sa mi nepaci ani na babach ..tkze tak ...
je pravda, ze muzi znasaju bolest horsie ako zeny vazne, to sme sa ucili ako myslim teraz fyzicku bolest, psychicku neviem... ale ja osobne mam radsej chalanov, ktori sa nehnanbia za svoje pocity, aj ked placu, len... ked vidim chalana plakat, tak placem tiez... pride mi to uplne ine ako ked place nejaka kamoska alebo niekto, proste hoc len v telke vidim chalana plakat uz revem... to bude asi nejaka trauma...
NAzdarek ak mozem..JA som chalan a poznam plac.Mam 17 ale viem co to je nespat ale sediet na posteli a pocut iba ako padaju slzy ....zas len ta laska ...
Ozaj zaujimava tema...Plakal som ked mi zomrel kamarat ,plakal som pre dievca a bolo mi ejdno kto ma vidi .ALe u nas chlapcov to je tak ,ze to nemozeme prejavit lebo svojim sposobom sa ponizime proste.Ale urcite kazdy chlapec uz plakal sam pred sebou.Len malokto si to ozaj vie priznat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Tiež sú to len ľudia...
plakať je normálna vec a často pomáha viac,ako čokoľvek iné.
sak to je normalna vec,nie?
podla mna vecsia hovadina ako to ze chlapi neplacu neexistuje...
ved sme seci ludia..
a slabost je neprejavit emocie.. a potom sa vyburit na niecomn nevinnom ..
Ale nie... však nech si poplačú, ale zas nemusím tie extra prehnané citlivky, ktoré musíš stále utešovať...
este som ziadneho nevidela plakat, ale iste placu, len vela ich to vie podtlacit v sebe