Ahjote už dlhy cas sa snazim odnaucit od masturbacie , najdlhsie sa mi to podarilo asi 14 dni nemasturbovat ale teraz v poslednom case vydrzim tak max 3 dni a potom to proste musim vykonat , kedže som veriaci tak sa snazim masturbacie vyvarovat ale nej
@stalingrad1000 Rýchlo sa ožeň keďže si veriaci !!! A ako to aj príroda chcela semeno patrí do krásnej ženskej mušličky (poprípade kdekoľvek inde na žene, alebo v žene ). čiže zaobstaraj si partnerku a čím skôr sa ožeň !!!
ja v tom vidím jeden problém: ja si myslím, že očividne málo masturbuješ, lebo podľa textu vidno, že semeno ti už zasiahlo do mozgu a výrazne ovplyvňuje tvoje myslenie, pán veriaci
Chýba mi tu slovo odborníka veriaceho, ehm, každý vie, koho mám na mysli. A btw, k téme. Myslíš si, že kňazi nemasturbujú? Vieš si predstaviť mať od cca 13. roku života do 80tky jednu ... várku v sebe?
Ak by ťa zvádzala na hriech tvoja ruka, odtni ju: je pre teba lepšie, keď vojdeš do života zmrzačený, ako keby si mal ísť s obidvoma rukami do pekla, do neuhasiteľného ohňa. Ak ťa zvádza na hriech tvoja noha, odtni ju: je pre teba lepšie, keď vojdeš do života krivý, ako keby ťa mali s obidvoma nohami hodiť do pekla. A ak ťa zvádza na hriech tvoje oko, vylúp ho: je pre teba lepšie, keď vojdeš do Božieho kráľovstva s jedným okom, ako keby ťa mali s obidvoma očami vrhnúť do pekla, kde ich červ neumiera a oheň nezhasína.
raz za tri dni nie je vela. vela je trikrat za den. je normalne, ze na to myslis a laka ta to. nepochopim tychto veriacich... ako ta moze diabol zvadzat, aby si masturboval, ked ti citlivy penis dal Boh. porozmyslaj a never zvastom.
chod na to logicky. Honíš vtedy, keď si sám doma. To znamená že buď čo najviac času vonku a v spoločnosti. A najdi si nejakú aktivitu čo ťa bude baviť, najlepšie šport.
@stalingrad1000 v kazdom pripade je dobre ze si aspon uvedomuijes ze to co robis je hriech (prvy krok). nepocuvaj ostatnych, ze to co robis je normalne a dobre, lebo nie je.za to ze to robia ostatni neveriaci neznamena ze je to spravne. s tym ze ta to laka asi nic neurobis, dolezita je pevna vôla. urcite by si sa mal snazit mysliet na nieco ine. ak mas velmi chut to spravit, chod medzi ludi. ak si doma, chod do izby kde je niektory clen tvojej rodiny (urcite nebudes mat chut to robit pred nim). hlavne nezostavaj osamote. a pripominaj si ze je to zle, spomen si ako zle, previnilo sa citis vzdy ked podlahnes,a povedz si- stoji mi to za tu chvilku potesenia? a ak odolas, mozes chodit s hlavou hrdo vztycenou, lebo na nieco take musi byt clovek vnutorne silny,nie mnoho ludi to dokaze
@janehonda Nie je to nič zlé keď to nepreháňa práve na opak odbúrava to stres a znižuje riziko rakoviny prostaty ako som už spomínal. A z vierou to tiež netreba preháňať.
@chris97 Ja si tiez myslim že na masturbacii nie je nič zle , avsak Biblia žial vraví niečo ine a kedže som krestan tak sa riadim podla biblie samozrejme že sa riadim hlavne podla svojho rozumu ale v biblii je napisane celkom jasne
. Onánov starší brat Éra zomrel, pretože „Júdov prvorodený Ér sa nepáčil Hospodinovi“. Biblický príbeh Hospodinovove rozhodnutie bližšie nešpecifikuje. „Vtedy Júda povedala Onánovi: Vojdi k bratovej žene ako švagor a uzavri s ňou povinné manželstvo, a tak vzbuď potomstvo svojmu bratovi. Onán však vedel, že potomstvo nebude jeho, preto púšťal semeno na zem, kedykoľvek vošiel k žene svojho brata, len aby nedal potomka svojmu bratovi. Hospodinovi sa nepáčilo, čo urobil, a aj jemu vzal život.“ ((Genesis 38)
@stalingrad1000 Sorry ja na tieto keci neverím verím v to že je nejaký boh alebo energia v ďaka ktorej sme tu ale neverím v pravdivosť biblie podľa mňa je to len spôsob ako ovládať ľudí ale to je len môj názor
@stalingrad1000 Boh nezabil onana zato ze masturboval ale preto ze podvadzal a preto ze Boh je psychopatisticky sadista.
Ale najviac sa mi paci pribeh o Abrahamovi. Abraham bol vydierac klamar a podvodnik a Bol jeho nabita gorila ktora vymahala peniaze. Onana zabil za khokocinu ale s tym ze Abraham podvadzal ludi a navadzal ich na hriech a potom im kradol majetok problem nemal.
1. Ak si to sám nespravíš, tak sa v spánku vystriekaš aj tak a budeš mať všetko zašpinené.
2. Ak to budeš dlho zadržiavať budeš agresívny, živelný a nespokojný, nesústredený.
3. Samozrejme nerob to často, iba ak to naozaj potrebuješ, ale nie je to nič zlé, ak nie si na tom závislý, veď nikomu tým neškodíš, práveže budeš kľudnejší.
4. Nechápem ako niekto môže tvrdiť, že je to neprirodzené alebo nechutné...lebo taký sex je chutný že ?, úplne pobožné je jebanie...veď to je príroda, to sú pudy !
5. Aj keď si nájdeš frajerku, to tiež nerieši všetko...
sex so svojou pravou rukou dvakrat denne nemoze zakazovat ziadny blud ala viera... bud to vystriekaj na bibliu alebo nabehni do kostola s cicinou v ruke a cakaj na reakcie
@vladqog Napíšem ti v Tske alebo pre mna za mna nech to vsetci vidia .
Je dokazane že ani nie vo vzdialenej buducnosti sa ludstvo dostavalo do styku s nejakou inou ovela vyspelejsou civiliziciou (ak neveríš precitaj si dakedy Danikena alebo inych autorov) Ludia opisovali tuto vyspelu technologiu vo svojich spisov a zaznamov ako jagave ohnive koce , lietajuce disky ,
proste ludia popisovali im neznamu techniku svojou skromnou zasobou , aj dneska si mozme vsimnut že niektori primitivni domorodci na Novej Guinei ktori nikdy neprisli do styku s modernou technikou opisovali lietadlo ako zelezny vtak ! Takto isto to bolo nejak aj u nasich primitivnych predkov .Ano , možno že neboli az taki primitivny , dokazali vypocitat rozne matematicke problemy možno že a niektori zacali venovat aj astronautike avšak pri kontakte s im neznamou technikou aj najvecsi mudrc vtej dobe by ju nevedel vysvetlit a proste by ju zboznoval a opisal ju tak naanjvys svojou skromnou zasobou . Tieto spisy o kontakte pozemstanov s vyspelymi civilizaciami mozeme najst v roznych legendach , mytoch , ale aj v inych nabozenstvach ale aj takisto v Bibliii , V biblii existuje kopu zahad a hlavne narážok ktore opisuju nepriamo kontakty vtedajsich primitivnych ludi s nejakou im neznamou technikou a technickych strojov.
Ak si cital dakedy Bibliu spomen si len na Ezeichielove proroctvo kde opisoval ludi z kovu ktorí vraj prisli z oblohy . no proste je to dlho na rozpisovanie a na vymenovanie vsetkych argumentov ale v skratke verím , teda ani nie verím ale si skor logicky uvedomujem že ludstvo sa v nedavnej dobe naozaj stretavalo s bytostami a s roznou technikou ktoru proste nevedeli opisat , stare spisy a zaznamy su toho dokazom , tato vyspela civilizacia ktora bola zboznovana primitivnymi ludmi k, kludne to mohla byt prave ona ktora vytvorila zivot tunak na zemi a zrejme aj vzdelavala ludstvo pomocou svojich prorokov ako boli Jezis, Budha, Mohamed atdd .
Inak povedane verím tomu o čom píše aj Daniken ,
skus si kuknut tuto stranku » www.zahadybiblie.szm.com/...
Apropo..... Ako si mam vysvetliť vetu ,,...ani nie vo vzdialenej BUDUCNOSTI sa ludstvo DOSTAVALO do styku..." ??? Trošeno si to odporuje.... Čo si mal zo slovenčiny?
a ešte jedna vec, asj keby sa ľudia dostávali do styku s vyspelejšou civilizáciou, to nie je dôkazom Boha....
a keby som chcel zájsť úplne do detajlov, aj ja môžem napísať knihu o mimozemských bludoch a tváriť sa ako pán sveta, stále to však neznamená, že píšem dôkazmi podložené fakty.... -.- -.- -.-
To že si veriaci neznamená že nemôžeš masturbovať ja keď som a bol raz spovedať tak mi farár povedal že v mojom veku je to bežné ale že mam skúsiť tomu sa vyhnúť keď sa dá.
@vladqog Jasne je najlahsie na nieco povedat že je picovina ale ver že to čo som ti poslal niesu žiadne talafatky typu lebo to to tak je ale su tam pouzite rozumne argumenty ale aspon si sa teraz ukazal aky si primitivny najprv mi tu píšeš že nech ti dam nejake dokazy a ked ti ich predlozim tak zrazu ich nazyvas picovinami bez toho že by si sa na ne co i len kukol
@melipe230f
Až mi nejde do hlavy ako môže byť niekto tak ľahostajný voči svojmu životu ako ty. Páči sa ti keď trpíš a máš depku? Lebo po smrti ťa čaká niečo 10000000000000000x horšie.
takze takto najprv sa sam seba spytaj čo vlastne chceš potom daj do toho uplne všetko
možno som drzy ale vypisovanie na birdzi ti v tom nepomože viem o čom vravim kedže s tym zapasim aj ja ked zlyhaš nezačni sa lutovat ale snaž sa znova zdvihnut a ist dalej musiš prebrat zodpovednost za svoj život tu a teraz hlavne neprestan bojovat
choď skorej spať, športuj, vyhýbaj sa príležitostiam na myšlienky ktoré ti to spúšťajú, aj možnostiam. Rob stále niečo zmysluplné, vyber si na odpočinok niečo iné...
@stalingrad1000 si si tusim paradne zmylil miesto.. a zatavil mi mozog.. fakt netusim ako ti napadlo riesit to prave tu.. :/ a fakt si myslis ze doatnes odpoved ktora ti k niecomu bude?
@johnysheek aktuálne nemám chuť komunikovať na túto tému....čiže nebudem diskutovať o náboženstve,biblií a viere.....takéto diskusie som rozoberal 100krát a už mi nechutia prepáč..až chceš pozvi si k sebe jehovistov a môžeš sa snimi o tom rozprávať..prajem príjemný večer....
@relieforsaddist zmyslom nebolo zacat o tom diskutovat.. myslim ze si vies sam uvedomit, ze si povedal "a" no odignoroval zvysok abecedy.. inak by si nemohol tvrdit co tvrdis.. (lebo je to velmi zavadzajuce)
ja nepochopím ako si môžeš hovoriť kresťan, keď potom opisuješ nejakú neznámu techniku, ktorej Ježiš bol prorokom? to myslíš vážne? to asi moc tú bibliu nepoznáš
@sisa645 a ako mam chapat bibliu ?
ak sa v biblii napriklad pise o tom že na oblohe videli železneho lietajuceho vtaka tak by bolo dost naivne aby si clovek myslel že nejaky zelezny vtak lietal vtedy na oblohe
Treba si uvedomit že bibliu pisali primitivovia sice neboli až takí primitivny ako neandrtalci a mali neake vedomosti , napriek tomu by pre nich i dnesne nase jednoduche lietadlo predstavovalo nepochopitelnu vec , ktoru by dokazali opisat jedine so svoju skromnou zasobou.
Na novej Guiney medzi ludozrutmi v kmenoch tiez vznikaju pribehy o lietajucich zeleznych vtakov , ktore nemozu predstavovat nič ine než naše sucasne lietadla avsak primitivovia bez vecsej technickej znalosti to mozu opisovat iba ako zelezny vtak so svojou slovnou zasobou ktore poznaju
@stalingrad1000
len som tým chcela povedať, že podľa biblie Ježiš určite nebol prorokom neznámej techniky. Pokiaľ poznáš 6 božích právd tak by si poznal aj také, že: Boh je len jeden, v Bohu sú tri božské osoby: otec syn (Ježiš) a Duch svätý... tak a odtiaľto by si vedel kto je Ježiš a že to nie je žiadny prorok, ale syn boží...toď vše
@relieforsaddist píčovina to je otom že ak ťa niečo láka na hriech je dobré alebo by si sa mal ho odrieknuť aj za cenu ťažkej straty preto pravá ruka tú používaš častejšie alebo pravé oko...chápeš bože však onéé
ja len nepochopím ako niekto môže riadiť celý svoj život podľa knihy, ktorú mohol napísať doslova HOCIKTO. A toľko kresťanov prisahá že nesúhlasí s tým bordelom v cirkvi ako napríklad s kňazmi so záľubou znásilňovať mladých miništrantov a pod... A práve títo kresťania by si mali uvedomiť, že táto cirkev čo dovoľuje takéto a ktovie aké ešte nechutnosti mala tisíce rokov na to, aby vycenzúrovala Bibliu a prispôsobila si ju sebe.
Mne konkrétne tento zákaz masturbovať príde akoby nejaký zakomplexovaný škaredý eunuch - ktorý sa stal pápežom to zo žiarlivosti zakázal. A kto to môže DOKÁZAŤ ????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
Ak by ťa zvádzala na hriech tvoja ruka, odtni ju: je pre teba lepšie, keď vojdeš do života zmrzačený, ako keby si mal ísť s obidvoma rukami do pekla, do neuhasiteľného ohňa. Ak ťa zvádza na hriech tvoja noha, odtni ju: je pre teba lepšie, keď vojdeš do života krivý, ako keby ťa mali s obidvoma nohami hodiť do pekla. A ak ťa zvádza na hriech tvoje oko, vylúp ho: je pre teba lepšie, keď vojdeš do Božieho kráľovstva s jedným okom, ako keby ťa mali s obidvoma očami vrhnúť do pekla, kde ich červ neumiera a oheň nezhasína.
vyries to tak ako pisal @10
raz za tri dni nie je vela. vela je trikrat za den. je normalne, ze na to myslis a laka ta to. nepochopim tychto veriacich... ako ta moze diabol zvadzat, aby si masturboval, ked ti citlivy penis dal Boh. porozmyslaj a never zvastom.
dufam ze to pomoze
@chris97 a ty ho nenahovaraj na zle, ked chces ty sa pokojne rob aj kazdy den, ked nemas ziadnu sebauctu
. Onánov starší brat Éra zomrel, pretože „Júdov prvorodený Ér sa nepáčil Hospodinovi“. Biblický príbeh Hospodinovove rozhodnutie bližšie nešpecifikuje. „Vtedy Júda povedala Onánovi: Vojdi k bratovej žene ako švagor a uzavri s ňou povinné manželstvo, a tak vzbuď potomstvo svojmu bratovi. Onán však vedel, že potomstvo nebude jeho, preto púšťal semeno na zem, kedykoľvek vošiel k žene svojho brata, len aby nedal potomka svojmu bratovi. Hospodinovi sa nepáčilo, čo urobil, a aj jemu vzal život.“ ((Genesis 38)
Čítajte viac: » zena.sme.sk/c/2636340/onano...
Ale najviac sa mi paci pribeh o Abrahamovi. Abraham bol vydierac klamar a podvodnik a Bol jeho nabita gorila ktora vymahala peniaze. Onana zabil za khokocinu ale s tym ze Abraham podvadzal ludi a navadzal ich na hriech a potom im kradol majetok problem nemal.
2. Ak to budeš dlho zadržiavať budeš agresívny, živelný a nespokojný, nesústredený.
3. Samozrejme nerob to často, iba ak to naozaj potrebuješ, ale nie je to nič zlé, ak nie si na tom závislý, veď nikomu tým neškodíš, práveže budeš kľudnejší.
4. Nechápem ako niekto môže tvrdiť, že je to neprirodzené alebo nechutné...lebo taký sex je chutný že ?, úplne pobožné je jebanie...veď to je príroda, to sú pudy !
5. Aj keď si nájdeš frajerku, to tiež nerieši všetko...
Ja mam rovnaký problém nebyť toho išiel by som za kňaza nemáš predstavu ako ma to štve.
Buď v kľude veľa ľudí nenávidelo Boha a teraz horia v pekle aj ty tam máš miesto neboj sa už čoskoro tam skončíš.
Je dokazane že ani nie vo vzdialenej buducnosti sa ludstvo dostavalo do styku s nejakou inou ovela vyspelejsou civiliziciou (ak neveríš precitaj si dakedy Danikena alebo inych autorov) Ludia opisovali tuto vyspelu technologiu vo svojich spisov a zaznamov ako jagave ohnive koce , lietajuce disky ,
proste ludia popisovali im neznamu techniku svojou skromnou zasobou , aj dneska si mozme vsimnut že niektori primitivni domorodci na Novej Guinei ktori nikdy neprisli do styku s modernou technikou opisovali lietadlo ako zelezny vtak ! Takto isto to bolo nejak aj u nasich primitivnych predkov .Ano , možno že neboli az taki primitivny , dokazali vypocitat rozne matematicke problemy možno že a niektori zacali venovat aj astronautike avšak pri kontakte s im neznamou technikou aj najvecsi mudrc vtej dobe by ju nevedel vysvetlit a proste by ju zboznoval a opisal ju tak naanjvys svojou skromnou zasobou . Tieto spisy o kontakte pozemstanov s vyspelymi civilizaciami mozeme najst v roznych legendach , mytoch , ale aj v inych nabozenstvach ale aj takisto v Bibliii , V biblii existuje kopu zahad a hlavne narážok ktore opisuju nepriamo kontakty vtedajsich primitivnych ludi s nejakou im neznamou technikou a technickych strojov.
Ak si cital dakedy Bibliu spomen si len na Ezeichielove proroctvo kde opisoval ludi z kovu ktorí vraj prisli z oblohy . no proste je to dlho na rozpisovanie a na vymenovanie vsetkych argumentov ale v skratke verím , teda ani nie verím ale si skor logicky uvedomujem že ludstvo sa v nedavnej dobe naozaj stretavalo s bytostami a s roznou technikou ktoru proste nevedeli opisat , stare spisy a zaznamy su toho dokazom , tato vyspela civilizacia ktora bola zboznovana primitivnymi ludmi k, kludne to mohla byt prave ona ktora vytvorila zivot tunak na zemi a zrejme aj vzdelavala ludstvo pomocou svojich prorokov ako boli Jezis, Budha, Mohamed atdd .
Inak povedane verím tomu o čom píše aj Daniken ,
skus si kuknut tuto stranku
» www.zahadybiblie.szm.com/...
a keby som chcel zájsť úplne do detajlov, aj ja môžem napísať knihu o mimozemských bludoch a tváriť sa ako pán sveta, stále to však neznamená, že píšem dôkazmi podložené fakty.... -.- -.- -.-
Až mi nejde do hlavy ako môže byť niekto tak ľahostajný voči svojmu životu ako ty. Páči sa ti keď trpíš a máš depku? Lebo po smrti ťa čaká niečo 10000000000000000x horšie.
Ty si dobre mimo mimozemšťania nás vzdelávali cez Ježiša? Ježiš je syn najvyššieho Boha je to druhá Božská osoba.
možno som drzy ale vypisovanie na birdzi ti v tom nepomože viem o čom vravim kedže s tym zapasim aj ja ked zlyhaš nezačni sa lutovat ale snaž sa znova zdvihnut a ist dalej musiš prebrat zodpovednost za svoj život tu a teraz hlavne neprestan bojovat
Jediný, kto sa tu ukazuje ako kokot, si ty.
ale aspoň neobchytkávaš malé deti v mene božom, ako katolícky farári..už do je víťazstvo u vás kresťanov
ale aspoň neobchytkávaš malé deti v mene božom, ako katolícky farári..už do je víťazstvo u vás kresťanovHaha)
etot vsjo..
ak sa v biblii napriklad pise o tom že na oblohe videli železneho lietajuceho vtaka tak by bolo dost naivne aby si clovek myslel že nejaky zelezny vtak lietal vtedy na oblohe
Treba si uvedomit že bibliu pisali primitivovia sice neboli až takí primitivny ako neandrtalci a mali neake vedomosti , napriek tomu by pre nich i dnesne nase jednoduche lietadlo predstavovalo nepochopitelnu vec , ktoru by dokazali opisat jedine so svoju skromnou zasobou.
Na novej Guiney medzi ludozrutmi v kmenoch tiez vznikaju pribehy o lietajucich zeleznych vtakov , ktore nemozu predstavovat nič ine než naše sucasne lietadla avsak primitivovia bez vecsej technickej znalosti to mozu opisovat iba ako zelezny vtak so svojou slovnou zasobou ktore poznaju
len som tým chcela povedať, že podľa biblie Ježiš určite nebol prorokom neznámej techniky. Pokiaľ poznáš 6 božích právd tak by si poznal aj také, že: Boh je len jeden, v Bohu sú tri božské osoby: otec syn (Ježiš) a Duch svätý... tak a odtiaľto by si vedel kto je Ježiš a že to nie je žiadny prorok, ale syn boží...toď vše
Mne konkrétne tento zákaz masturbovať príde akoby nejaký zakomplexovaný škaredý eunuch - ktorý sa stal pápežom to zo žiarlivosti zakázal. A kto to môže DOKÁZAŤ ????