ano , lebo keby som vedel co som spravil zle tak by sa vela zmenilo ! napriklad moj bratranec by este zil (aj ked s tym som ja nemal nic ze zomrel) ... ale tak to by muselo byt fakt take ze by som mal vypisany zoznam kedy sa co stalo aby som to mohol zmenit
Patrím medzi ľudí čo nadávajú na svoj život...využiť však šancu vrátit všetko na začiatok a začať od nuly s tým, že môžem napraviť svoje chyby by som nechcela...sm toho názoru, že to čo človek urobí (aj ked to potom lutuje) v tej danej chvili chcel urobit. A co sa tyka napravy chyb, som si ista ze by som aj tak urobila ine a nikto mi nemoze zerucit, ze by som si tak spravila zivot krajsim. Len by ma to posunulo inym smerom. Ked ma raz clovek v povahe byt nespokojny za kazdu cenu, nicim sa to nezmeni...chcem zit svoj zivot taky, aky je a dobojovat ho az do konca.
ja určite áno, pretože už si neviem predstaviť, že by som mohla spraviť horšie rozhodnutie ako to, čo som spravila pred pár mesiacmi...teraz si to idem tvrdo odpykávať
ale zas, možno by môj život nebol taký vtipný, keby som nerobila takéto za vlasy pritiahnuté rozhodnutia
Väčšinu chýb ktoré mali následky v budúcnosti som spravila v čase keď som bola ešte malá a teda som si to neuvedomovala takže ak by som mala takú možnosť tak určite.
no neviem...rozmýšľala som už o tom ale asi by som nemenila...verím že všetko ma nejaký dôvod...keby sa mohlo stať inak,určite by sa stalo...tak treba brať to čo je...aj keď nie všetko je najlepšie :/
chyby rovnako ako uspechy definuju osobu na zaklade skusenosti cize ak zmenis nieco vo vlastnej historii uz to viac niesi ty ale niekto iny... aj ja som spravil viacero chyb v zivote ale za kazdu som vdacny lebo mi dal XP
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
takto je to dobré... možno len jednu vec by som zmenila..ale asi ani tú.
ani tú
» tinyurl.com/99k5jl6...
ale zas, možno by môj život nebol taký vtipný, keby som nerobila takéto za vlasy pritiahnuté rozhodnutia
Ale zasa na druhej strane by bolo zaujmave vediet ako by som skoncila
Horšie veci by som spraviť nemohla.