nie su "vzdy" tak lahko riesitelne. pripustam, ze je mozne, ze problemy rovnakej zavaznosti sa cloveku zdaju tazsie ako porovnatelne problemy u ineho...je to sposobene egocentrizmom a sebeckostou. ale isto su pripady, ked clovek uzna, ze problemy druheho su horsie a tazsie riesitelne.
ja nenavidim ked mi niekto povie "mat tvoje problemy". nevedia cim prechadzam.. ked poviem au boli ma ruka lebo tam mam popaleninu tak hned mat tvoje problemy.. a pritom nevedia ze je to to najmenej co ma trapi..
súhlasím s @natashatko pretože ak to riešenie ktoré poskytneš dopadne zle, neublíži to priamo tebe, ale tomu druhému. a ospravedlniť sa je to najmenšie v tom prípade. "Ja som chcela len pomôcť."
lebo človeku je ľahšie riešiť problemy, ktore sa ho netykaju.. z vlastnej skusenosti, moje problemy si nechavam riešiť s kamaratmi, ale inych problemy sa snažim riešiť ja... lebo keď to pokazim, obranim sa tym, že som sa snažil...
@zajko30 - problémy niekoho iného sú pre teba už z definície vždy ľahko riešiteľné. takisto tvoje problémy sú pre mnohých ľudí triviálne až trápne. vždy to tak bolo a vždy to tak bude, zvykni si.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
všimni si, že starosti iných sa nám zdajú ľahšie a to preto, lebo my ich neprežívame, nevieme, čo sa v nich v skutočnosti deje a ako sa vtedy cítia...
Ale osobne tu frazu nepouzivam. Ak sa mi niekto zdoveri so svojim problemom , tak mi tym prejavuje urcitu doveru a tu si vazim.
Takze problemy proste nedelim na tazsie a lahsie ale na viem si s nimi poradit a neviem si s nimi poradit.
To jedine je podstatne.