Zlato, zlato... teraz môžete byť akokoľvek múdri a pritom budete mať seriózny problém sa zamestnať. Okrem toho prichádzam na jednu vec (v prípade, že by sa zistilo, že mi ten rozum chýba - hlupáci sa vlastne majú dobre neuvedomujú si problémy, ktoré múdrych ľudí doslova trápia a väčšinou majú toľko šťastia až je to neskutočné...
naco by som si vyberala vrece so zlatom?..ved ked mam rozum,tak si to zlato tak ci tak ziskam,takze budem este bohatsia ako keby som si vybrala vrece so zlatom,to sa minie. Ale ak by som mala to s tym rozumom,budem sice minat,ale aj zarabat
ved zlato aj tak kleslo na cene , ale nie, vazne, ked budem mat rozum,budem mat aj peniaze, lebo si vvymyslim plan, vystudujem a budem na cela, cize budem mat vela penazi
a peniaze aj tak nie su vsetko, ja som skor na take tie otrpane vlastnostiu, ako laska, porozumenie a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ak máš rozum a vieš s ním dobre narábať tak čo sa tíka peňazí môžes si ich zarobiť tolko že aj to zlato by bolo oproti nim málo
rozum už mám,som s ním spokojná,zatiaľ ma nejako nesklamal,len to zlato mi chýba
Ak by si mala rozum, tak by Ti nechýbalo zlato.
ale keby som mala rozum ešte pred výberom, zvolila by som zlato
ZLÁ SPRÁVA pre tých čo vybrali možnosť a) lebo sú múdri chudáci.
Toť vše.
@36 To nieje pravda.
a peniaze aj tak nie su vsetko, ja som skor na take tie otrpane vlastnostiu, ako laska, porozumenie a tak
SAK NACO BYT BOHATYM A BLBYM(SICE SKOLSTVO BY SA DALO PODDPLATIT CI NIE?)?