na čele ( bývame na dedine a raz cez tradičnú zabíjačku sme sa so sesternicou naháňali a ona mi priložila žeravú palicu na čelo) potom ďalšiu na čele ( tá istá sesternica na ovalila kombinačkami po čele) a potom klasika ruky nohy ( na nohách s a mi v poslednom čase darí vždy si ľavú nohu doriadiť žiletkou) a tak
tak najväčšia je na pravej ruke-cca 11-13 cm. potom ľavé predlaktie 4cm, jazva po vybratí slepého čreva a ešte jedna maličká centimetrová jazva na malíčku na nohe. to je tuším všetko. dúfam,že toho nebude viac
veľa... tak napr. na nohe vďaka ihle, na prste zo škrabky na zemiaky za uchom keď som ako malá padla pod zaparkované auto.. cez obočie keď som si skúšala maminine topánky na vysokom a spadla na sklenený stôl... pamätám si ako mi tam pirkladali kura a ja som nechceelaaa... (mala som asi 5 rokov ) jazvu na podbrušku z pruhu.... na lýtku z babety a tak.. a kopec jaziev, ktoré ani neviem z čoho sú...
na lavom kolene ich mam asi 7 (trosku sa mi zarezal bicykel do kolena a nevedel zastat) a na pravej ruke na zaprstnej kosti palca šteňa neodhadlo silu zovretia a ostrost svojich zubov a je ich viac, ale tieto su top.
prvé rameno,11 cm.Spadla som pred dvoma rokmi na kolieskových korčuliach a zachytila som sa o ostnatý drôt....bolelo hrozne,mala som aj vnútorné stehy,naštastie som si zachovala duchaprítomnosť a po nehode som ešte s krvácajúcou rukou utekala na pohotovosť.Našťastie ta jazva nie je vôbec taká hrozná a už som si na ňu aj zvykla,asi by mi už chýbala ...ale nerada na to spomínam....au
Nad zadkom v pravo taky mensi znak ale neda sa to vsimnut az tak akurat som tam mal uplne zovretu kozu a to uz bolo davno tak neviem...a potom na pravej ruke mam velkúú modrinu aj napuchnutu a to dost xD (ruke teda nad prstami) a to od toho ze ma priatelka tam jebla klucami lebo som robil debiliny...a inác vela jazie mám na tele ...
jj dve.....ked mi rezali nejaky podkožný útvar na ruke pravej,jak je lakeť len zvrchu.....a este na tej istej ruke na pleci.....jak taky invalid :/ ale dakedy v buducnosti si to dam obrusit laserom
na čele som sa buchla o roh stola a na chrbáte mám dve z vyberania znamienok, na nohe mám ešte väčšiu, čo som spadla na fúrik, no a ešte také tie malé tých mám do aleluja
Od psa mám na rukách, keď bol ešte štena, rád škrábal, potom od starého plota ešte po dedkovi, sa mi zaryl do mäsa, keď sme ho dávali dole. A potom len take male a zanedbatelne.
mala som "tazku" frakturu praveho clenka (zlomene obe kosti plus vystiepeny kusok kosti) - a toto mi tu jazvu nesposobilo - az ked mi davali dole sadru, tak mi "ujo" zadrel dlatom dost hlboko do clenka... takze jedna je tam
a druha na cele, pad v detstve (do zarubne dveri - pretalo to tepnu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
a klasika nohy ruky
a dve chutnučké na ruke
ruka- ked som bol maly, rozbil som si na nej sklenenu flasu, prerezal si nozikom cez ukazovak
noha-prepichol som si v skole na nohe stolicky- 5cm diera tam bola, par cm minula tepnu a scrotum
falus- obriezka
to je asi vsetko
mám..a z dôvodu morálky Birdz-u nepoviem z čoho
a na obočí, keď som bola ešte menšia, točila som sa a točila.... a neposlúchla som mamu, buchla som sa do radiátoru
po slepaku,
po zlomenine na nohe
a po noziku v predlakti...
na ramene- rozškrabala som si komárí kusanec
Ruka - popálenina (a žiadne sebapoškodzovanie!)
Dlaň - vrastená väčšia trieska
na kolenách ... na lakti po operácii .... a po pruhu operácia
Na pravej ruke, keď som narazila do chatky v tábore doslova som sa napichla na tú strechu !
A ešte na čele, cez ľavé obočie keď mi kamoš trafil golfovou palicou do hlavy! To bola bolesť ... (ach)
spacek som si zadusil na ruke pred par rokmi , pady pod vplyvom alkoholu (dojebane kolena zjazvene) a mozno este nejake nwm o nich ale
nad rebra sa mi zapichlo kusok zeleza (nie hlboko
rozbita hlava- jeden idiot ma štuchol zo schodov
jazva na zapesti- spadol som na rozbite sklo
popaleny prst, zostala jazva
No... co uz.
2xcigareta
1x jazva na lakti koli padu na beton
Nohy: jedna po pade na pedal z bikrosu a jedna vazne skoro neviditelna po cige
Hruď - z operácie srdca.
Pod pravým prsníkom smiley: - z infúzie.
Ľavá strana po rebrami - z palice, ktorú som si zapichla do tela ako malá.
Pravá noha - z toho, že som sa ako malá obarila vriacou vodou a mamina mi stihla natrieť vajíčkom telo a tú pravú nohu si nevšimla, tak tam mám jazvu.
A ešte mám aj na čele takú mini jazvičku, ale to neviem z čoho. A možno by sa ešte pár jaziev našlo.
Veď aj moje sú trápne. Keď sprosté decko padá na hubu a sprosté decko si pichne palicu do tela.
Tie "úrazy" vyzerajú takto vážne, ale ver, že vážne neboli. Jedine tá operácia srdcia. A moožno to obarenie.
kolená- tam mám veľmi veľa jaziev napr. keď som si zapichla nožnice do kolena, alebo kameň ako dieťa som stále padala no
ruka - keď som sa obarila polievkou...
a tak
a druha na cele, pad v detstve (do zarubne dveri - pretalo to tepnu)
a na chrbte pravej ruky po infuzii.
stalo sa mi to keď som behala po izbe v rozčaptaných zelených plyšových papučkách so psou hlavou a spadla som na roh drevenej postele...
poviem vám , mohli mi to zašiť aj krajšie :/
Na kolene - nehoda na kameni v Chorvátsku v mori
Ale ako čítam tie vaše úrazy, som šťastná, že mám len tieto dve
Nos-keď som bola malá, tma, roh poste, bum, sanitka, zašívanie
Krk-nejaká pojebaná hrčka, kt. musela ísť von
Zapästie-bitka s kamoškou xD
Prsty-nepamätám
Chrbátik dlane-kliniec
Lakeť-vybíjaná, zachránila som družstvo
Druhý lakeť-veľká noc, debilní chalani, korbáč -.-"
Koleno-keĎ som bolamalá, bola som grambľavá
Druhé koleno-stále som grambľavá, korčuľovanie
Členok-nešťastná nehoda so žiletkou (7rok a hrala som sa na dospelú s potrebou ohliť si nohy -.-")
A ešte tých jaziev bude