ja som si vzdy robila rekord toho ako rychlo dobehnem z domu na stanicu vlakovu vzdy som sa ho snazila prekonat (sem tam aj neumyselne, ked som fakt nestihala
Vypil som 0.5 l vody za 7 sekúnd, šprintoval som 35 km/h, deň som nespal/nejedol, 1 minútu 30 sekúnd vydržal bez dychu, 80 klikov za 50 sekúnd, a mám 15 rokov neviem či to je na môj vek nejaký nadpriemer, a určite bolo aj nejakých viac osobných rekordov ale takto z hlavy ma to nenapadne
@openmindedfreak A je to podla mna aj lepsi pozitok. A potom ked je dielo dokonane, mas z toho lepsi pocit, ze si sa proste viac "narobil" Vcera ma akurat napadlo " Ked si doma lahnem do vani, nic mi vyhonit si nebrani".
Co ja vim.. Asi jeden svetovy.. Ako prvy clovek na svete som vyvinul preparativnu metodu vyroby chiralne specifickeho alkoholu s fenolovym jadrom pomocou kvasinkovej dehydrogenazy s cistotou >99,9%..
@jeddy veď v pohode, my sme sa neponáhľali, naviac nás všade pozývali ľudia k sebe domov, niekedy sme zostali aj štyri dni na jednom mieste... napríklad sme museli aj zmeniť plány, chceli sme ísť z Tabrizu do Mashadu, lenže to máš našupu 1 800km a je to v rámci jednej krajiny...
@openmindedfreak ja som dal stopom zapadnu europu po francuzsko, cely balkan, norsko a island. To boli cisto stoparske tripy ale vlastne som stopoval v kazdej krajine okrem Portugalska, tam som si doprial pohodu a siel s mini batoztekom Bolo to super ale uz mi asi stacilo, uz som stravil dost hodin cakanim Teraz stopujem len v nudzovych situaciach alebo v mega drahych krajinach.
@jeddy no my chodíme s 15kg+ batohmi, keďže aj prespávame v stanoch a čo sa týka čakania, tak neviem či sme niekde čakali dlhšie ako polhodinu, síce v Gruzínsku v Akhaltsikhe to celkom trvalo, inokedy sme ešte ani poriadne prst nezodvihli a už stálo auto pri nás, v Náhornom Karabachu sme stopli autobus a v Nain sa nám tiež podaril stopnúť bus plný holandských turistov, až do Yazdu sme sa s nimi zviezli... jo a vlastne v severo-východnom Turecku sme dosť dlho čakali, prišli sme do Göle, ľudia na nás kukali ako na mimozemšťanov, že kde sme sa tam preboha vzali, tam bola tá čakacia doba ale dvojhodinová tuším...
No normalne chodim aj ja s napchatym 75l batohom. V Norsku mal 25kg..na vychode je stopovanie uplne ine, ludia ta zoberu aj zo zvedavosti alebo s vidinou zarobku. V turecku to nebolo zle co som skusal ale ked si mozes zobrat 1000km bus za 25e tak naco sa trepat stopom Na zapade je to horsie, sama dialnica, musis ist na benzinky alebo hladat miesta na vypadovke a ludia sa boja.., v Luxembursku sme boli na jednom mieste prakticky 3 dni
@jeddy nestopujem preto, že by som nemal peniaze, ale pre to dobrodružstvo, ľudia ti prezradia o krajine mnoho zaujímavostí, poradia ti kde ísť, čo ochutnať, ktorým častiam sa radšej vyhnúť, často sa ocitneš na miestach, kam si ani nechcel ísť a to sú potom iné bomby... v Hope sme stopli jeden pick-up, bol tam aj celý sprievod s nimi, boli to mladí ľudia pred svadbou, hodili sme batohy na korbu, nasadli a čumeli... týpek z vedlajšieho auta vytiahol 9mm a strielal do vzduchu, v tuneloch všetci trúbili, totálne ohlučujúci a pohlcujúci zážitok, v meste sa strhla úplne spontánna párty a všetci s budúcimi novomanželmi tancovali na ulici, proste to je droga do Esfahanu nás bral týpek na kamióne a počas jazdy fajčil ópium a čumel na Rýchlo a Zbesilo 7 (či ako sa to presne volá), nechápačky jednoducho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A ten beh na vlak no...to pozna asi vela ludi
Na chate som raz naliaty jak vreco nespal vyse 48 hodin.
Presla som pesi trasu ktora trva 10 minut za 3 minuty
Grcala som 15(+) krat behom jedneho dna
Namalovala som si obocie za pol minuty
A uz asi neviem
2. 14x masturbacia za 18 hodin
3. 29 erekcii za 24 hodin
4. Žilina - Oostende (BE) za 11,5 hodiny