@hajzelodkosti Ale sila je to ze taky podobny boli dvaja , obaja muzi , asi 50 rocny a bozkavali sa !!!! a ked som isiel okolo jeden to povedal (ROFL) uplne vazne (blee)
Zistila som, že áno...problém je v tom, že napriek tomu aká som mám vlastne ľudí celkom rada, a keď mi niekto niečím vadí, časť môjho podvedomia to berie ako výlučne moju starosť
ale nevzťahuje sa to na úplných chujov, s prepáčením...tým v prípade krajnosti naložím čo sa vojde, ale takí ľudia ma väčšinou vytáčajú tak, že sa rozhovorom s nimi vyhýbam
Nemám s tým problém, hoci vydržím byť dlho ticho! Ale pravda do očí aj tak málokedy niečo vyrieši. Málokto si chybu totiž uzná.... A potom ten najhorší je ten kto ju vyriekne.... :S
som známa svojou občas brutálnou pravdovravnosťou, a bežne hovorím veci ako - v tom tričku vyzeráš otrasne. Ale svoj nazor hovorim dotyčnému len ked on prejavý záujem, uz som sa naučila ze aj ked je moj zaujem dobrý - pomocť aby človek neurobil tu istu chybu, nekritizujem ked sa ma o to nik nepýta.
Mnohokrat. Moralne a psychicke bariery . Ale myslim si, ze ked uz, tak to ten clovek spolahlivo vyciti, ci ho mam rada, alebo k nemu chovam isty odpor.
nemám som drzá ako opica a aj vlastnej mame poviem niekedy že mami už to preháňaš ale zase viem aj kde je miera..moja spolužiačka napríklad odhubuje každému ale ona ani pravdu pri tom nehovorí len jej hovadiny čo sa jej tvoria v gebuli a nik nechápe prečo ale ja to tak robím, že poviem pravdu ak je priveľa ale zase nebuzerujem za všetko a viem kde sú medze a napríklad profesorovi by som neodpapuľovala alebo by som mu nepovedala asi čo si naozaj myslím
ne ked ma niekto vazne nastve a mysli si ze ku mne moze byt hnusny tak just budem hnusnejsia...Cloviecik az vtedy pochopy co to je sarkazmus Taky este nepoznal Dakto stve? hned sa dozvie co si o nom myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
» photo.vivo.sk/jpeg/5891/18648...
ale nevzťahuje sa to na úplných chujov, s prepáčením...tým v prípade krajnosti naložím čo sa vojde, ale takí ľudia ma väčšinou vytáčajú tak, že sa rozhovorom s nimi vyhýbam
Ale inak s tým nemám vôbec žiadny problém
@husky si skaredy!
ale ty mas asi spinave zrkadla a myslis si ze ta je taky dizajn na stene ked nevies ze si skaredy!