Digitálnu pevnosť mám už asi rok rozčítanú. Tieto prázdniny som plánoval ju dočítať, ale zatiaľ som sa k tomu nedostal, resp. už dlho som nebol chorý doma v posteli
svojho casu som precitala tie prve 4, ale ozaj ma bavil jedine da vinciho kod. no nedavno som doma objavila ten Strateny symbol a skoncila som po prvych 50 stranach. uz je to vsetko take rovnake, precitam jednu a akoby som citala vsetky...s vynimkou detailov
Prečítala som Da Vinciho kód, Anjeli a démoni, Digitálan pevnosť aj Stretený sybol a páčili sa mi, Bod klamu som začala čítať ale nejako ma to nebavilo.
ja som od neho čítala všetky okrem davinciho kódu(to som videla film ale pustím sa aj tak do nej) a strateného symbolu-podľa mňa sú fakt dobré tie knižky píše dobre a napínavo-určite sa ti oplatí ich prečítať
citala som digitalnu pevnost, bod mrazu ci kieho sa to volalo, da vinciho kod a anjelov a demonov. nevelmi "my kind". radim to skor do uzitkoveho umenia ale ak sa ti pacilo toto, urcite citaj dalej.
citala som vsetky od neho. je to taka prijemna oddychovka na pondelnajsie vecery. neberiem tie knihy ako literaturu, ktora ma nejaku vyssiu hodnotu, ale da sa pri nej zrelaxovat.
knizny fast food, momentalne popularne gycove romany z ktorych sa budeme zanedlho smiat. Nehovoriac o tom ze v nich nieje ani zbla pravdy, nieto nieco poucne ci zaujimave.
citala som od neho vsetky knihy,su velmi zaujimave a dobre sa citaju,pretoze ked ich uz raz zacnete citat,nemozte sa od nich odtrhnut jedina nevyhoda je v tom,ze vo vsetkych knihach je spolocne to,ze ten o kom si myslite ze je nepriatel je nakoniec priatel a naopak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Dan Brown píše zaujímavo a pútavo... aj keď chvíľami to dosť preháňa
najviac sa mi pacili anjeli a demoni.
A práve som zas začala čítať Da Vinciho a popravde je to asi moja druhá oblúbená hneď po Potterovy
nič.