Akoze oficialne sme vsetci katolici teda ja nemam birmovku no ale tak nejak viac veriaca je len mama otec to nejak neriesi a ja neviem sam comu verit asi verim vo vyssiu moc v boha ktory nespada pod nejake konkretne nabozenstvo
náboženský - ja som ateista, ocko je ateista, mamke je ateista ale verí v prírodné veci ,takže tam sa to trošku líši, ale neberie to nejak vážne
politický - no... nie je úplne že odlišný, ale nie je ani totožný
Náboženský áno s celou rodinou okrem babky, tej keby poviem, že som neveriaca tak ma asi ukrižuje ale fakt si neviem predstaviť, čo by spravila lebo je strašne silno až fanaticky veriaca takže pri nej všetci radšej držíme hubu a tolerujeme to
A politicky tiež hej lebo rovnako politike nerozumiem ani ja a ani mama tak sa ňou ani nezaoberáme
skôr nie ako áno, teda nábožensky čiastočne, som veriaca, ale nie fanaticky a beriem veci po svojom a politicky už nie, niekedy som bola, no a čo sa týka babiek, tak tam je ten rozdiel ešte výraznejší - s babkou z maminej oblasti sa neoplatí o viere a s tou druhou zase o politike, niekedy mám pocit, že všetci o mne aj spolužiaci z zš z fejsbúku vedia viac než vlastná rodina
@torpedo08 Nie si sám, lebo ani ja nemám birmovku ...proste u mňa to skončilo príjimaním, lebo potom nastalo veľmi smutné rodinné nešťastie ...ale tiež sme veriaci
Noo akoze v niecom ano - najma s otcom, ale s mamou sa absolutne v tejto teme nezhodnem a v takych kontroverznejsich temach ako su potraty, eutanazia, adoptovanie deti homosexualmi a drogy - to je uz totalna pohroma.
@torpedo08 presne ...birmovka je podľa mňa len formalita a nerobí väčšieho kresťana kto ju má alebo nemá ...a už si ju asi ani nedám, však nebráni mi v tom sa prípadne oženiť snáď potom keď sa stane zázrak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A veriaci sme vsetci aj ked kazdy trochu inym sposobom.
politicky - vacsinou ano, akurat na romskej otazke nie
politický - no... nie je úplne že odlišný, ale nie je ani totožný
A politicky tiež hej lebo rovnako politike nerozumiem ani ja a ani mama tak sa ňou ani nezaoberáme