Asi len, ked volakto nevie, ze v slove coffee su dve e.
A zo slovenskych je taka klasika univerzalny novotvar „niaky“ od osob, co si neuvedomuju, ze nejaky (akysi) a nijaky (ziadny) je dost podstatny rozdiel.
@2 Aha, nepobral som temu. Slova s Ľ spominane v @1 mi az tak nevadia, aj ked je to do nejakej miery uz prezitok.
Taky evergreen je trebars posilŇovňa, fakt by ma zaujimalo, ci to tak ozaj niekto nazve. Alebo dojcit namiesto kojit, a pritom pridavne meno odkojeny uz z nejakeho dovodu zostava nema byt oddojceny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A nenávidím vyslovovať Ľ, takže to vyslovujem tvrdo.
A zo slovenskych je taka klasika univerzalny novotvar „niaky“ od osob, co si neuvedomuju, ze nejaky (akysi) a nijaky (ziadny) je dost podstatny rozdiel.
Taky evergreen je trebars posilŇovňa, fakt by ma zaujimalo, ci to tak ozaj niekto nazve. Alebo dojcit namiesto kojit, a pritom pridavne meno odkojeny uz z nejakeho dovodu zostava nema byt oddojceny.
@22 posilňovňa je tiez dobre mimo, preco nestaci posilovna a posilovat?
my to mame s priatelom opacne jemu vadi, ze ja hovorim rupsak a mne ze on ruksak