ja neznasma tie rozmaznane.. poznam jedno dievca co ma cez 10 a je neskutocne rozmaznana keby si povedal alebo sa jej spýtal ci chce surodenca alebo ze jej mama caka babätko ta sa rozreve.. som cakala ze ked bude väčšia ta bude normalnejsia no asi tazko.. :
@tiko noo že sedím za compom a príde a brutálne silno ma potiahne za vlasy ... alebo ma začne bit no akoze 8 rocne decko to neboli hej ale cim dalej to ignorujem tak tym silnejsie ... a normalne taku som dnes dostal necakanu ranu do brucha ze to aj trocha bolelo
no my mame v rodine kopec malých deciek ale tak dá sa to snimi vydržať w pohodičke ...len jeden bratranec ma totalne serie ...stale mi robí zle ...a všetko možne mi berie a tak dalej a taha ma stale za vlasy ...inak w pohodicke
Ja mám rád deti škoda že nijaké nemám , a keď vidím ako si nevie poradiť nejaká žena zo svojím rozmaznaným dieťaťom tak sa len usmejem, ja keď som bol maličký tak som bol ešte horší
boooze ja mam malu sesternicu.. kym bola mala... pohodka .. TERAZ!!! ci boha!! take rozmaznane decko este svet nevidel!! nemam nic proti detom ale ked su rozmaznane tak to neznesiem!
no ja mám v rodine momentálne dva a pol ročného nevlastného brata a jedného ročného, dvoch trojročných a troch dvojročných spratkov, to sú deti všetkých bratrancov a sesterníc a neviem koho.. našťastie ich vídam minimálne, neviem čo by to bolo, keby som ich mala v blízkosti častejšie
ja mam v rodine asi 9 deti vo veku od 1 do 7 rokov vseetkych zboznujem, len si viete predstavit,ked sa stretnu vsetci v jednom dome .. deti milujeeeeem !!
ahhh je to je super otazka.. momentalne do akej rodine prideeeme, v takej su minimalne 2 malee deticky do 3 rokov.. niektopre aj take drobne babatka.. a jedno krajsie ako druhe.. velmi zboznujem male deticky.. to su jedine stvorenia s ktorymi mam trpezlivost.. ... fakt
drobne deti sa daju,kazdopadne od 5 tich to ide dolu vodou,poznate niektore rozmaznane deti,ktore ti znechutia plany do buducnosti -rodičovstvo do dalších 20 rokov? ..ja ano a je mi z nich nagrc ako z ich rodičov.Ale patria k tej generačnej skupinke -DETI. X P
nooo nemame..my mame len oproti nam uplne drzu malu rozmaznanu 5 rocnu susedku.. a furt k nam chodi lebo jej mama ma vela prace a ona jej zavadza..tak ale dobre ze mam mladsiu segru a hra sa s tou.. a mne da pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ja mam 5 a pol rocnu segru....ktora je niekedy pritulna ako macicka a inokedy je ako zuriva vevericka...
a 2 a pol rocneho brachu...blondaty kuceravy, jak anjelik..ale taky cert ale niekedy je to take zlateeeeeeeeee
niekedy su zlate niekedy nie. co uz ale mam ich rada co uz s nnimi