@30 hej, spis. slovencina bola stur a bernolak... hej, 2.sv. vojna, ja som dala, ze v blizsie neurcenom prostredi, hoci mi to sedelo na ceskoslovensko, a cele to bolo ohranicene pohrebom toho politika
mala som 20 z 24.. no celkom dobre mohla som mat este lepsie keby som dve odpovede v poslednej chvili neprepisala na nespravne mala som verit na prvy dojem.. hmm a odpovede ku krizikovacim otazkam nahodou niekto nepozna?
@39 ja som dala presne to iste...teraz to zrovna citam, tiez som nepostrehla, ze by to tam bolo niekde spominane, ale kamoska hovori, ze na konci bolo nieco o nejakej oravskej dedine,takze je to jasne...
To nie je kluc... su tam nespravne odpovede, napr. 41-B. To su len odpovede toho chalana (baby?), co to uploadol vcera na pokec... vacsinou to ma dobre, ale nie vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
[/IMG]
slabo.grrrrrrrrrrrr
ja asi 18-19/24
nahodou neviete..ta odpoved 31,to "a" je z toho slova hmla? mna kazdy prezviedcal ze to je L
48. sa mi zda ze bolo treba napisat prve slovo vety v ktorej je neake stupnovanie neviemcoho
63. chceli napisat slovo kde je slabikotvorna hlaska spoluhlaska (alebo nieco take)
Ja mám 19 iba
Jedine zle som mala s tou hmlou..
tu mate tie kruzkovacie testy aj s klucom
a je to len mnou, alebo v otázke 60, v tej kde ste mali vybrať, ktorá možnosť má všetky slovné spojenia bez chyby, bola chyba v každom?
nekonecno.eu
ešte, že som si to predtým stiahla