Sevas,
mate niekto link na vypracovanu maturitu z matematiky hociaky rok ALE aj s postupmi riesenia a nie len s vysledkami? Zadanie a vysledky si viem najst ale vsetko je to bez postupou a postupy by sa mi hodili. Som chorucky a cim viac pozeram tie testy
@ruderenee to este furt su ludia co kontroluju na nete gramatiku? ale mas pravdu gramatika by mi na mature so SJL mohla zrobit fajne problemy. Co by som si mal konkretne zopakovat? naco sa mam zamerat? ciarky, i/y, alebo? porad mi lebo vidim ze sa vyznas
@feklus máš pocit, že gramatika nie je dôležitá? možno sa ti to nezdá, ale povie o tebe veľa a ja osobne si myslím, že je to už dosť úbohé, že ľudia nevedia ani základy, ktoré im v škole obíjajú o hlavu roky rokúce- hanbila by som sa ako pes... nepoviem, že človek sa nepomýli a že ja nikdy nespravím chybu, ale ZÁKLAD, preboha... : :ble:
@ruderenee ale haluz ze perom by som to hentak v zivote nenapisal Skor sa cudujem ze si si nevsimla ze mam problem s ciarkami a ypsilonmi. Alebo ypsilonami? @nikol545 kde som napisal ze gramatika neni dolezita? To ze tu na internete pisem ako pisem neznamena ze ked budem pisat napr. ziadost o zamestnanie alebo co ze to budem pisat tak isto ako toto ze nad tym nerozmyslam a pisem napr neni namiesto nieje atd....Mna zase fascinuju ludia ktory namisto aby sa mi vyjadrili k tomu co chcem/potrebujem mi zacnu pisat ich pocity a nazory na gramaticku vzdelanost slovenskeho naroda [mudro som sa vyjadril hadam stupnem u teba v rebricku mudrosti ludi] @samtord poslem ti ptm. vysledky z maturity jak som dopadol ak chces
nestúpneš, už len pre tie chyby, ktoré si použil
nemal by si si dávať pozor len pri takýchto oficiálnych dokumentoch, ale aj na internete a podobne, pretože potom stúpaš v rebríčku múdrosti dole
@nikol545 stupat dole som este nepocul, mozno klesat hore ale stupat dole fakt nie ale pochopil som ako si to myslela len ta chytam za slovicka lebo dufat ze mi nikto nic neposle to je zakerne To potom budem musiet chorobu pretrpiet pri telke a nebude ziadna zabava s matikou
choď pekne do školičky, na dáky seminár ktorý by si ako maturant mal navštevovať a keď si budete tie testy preratúvať tak si to láskavo aj zapisuj. Počas chorobnosti zatiaľ lamentuj, že prečo si sa poriadne neučil. (to budem robiť aj ja o rok, to neber ako urážku )
Aj keď možno to má niekto vyrátané, tak ťažko v počítačovej forme. A ak by som ti to napríklad ja oskenovala, tak sa v tom absolútne nebudeš vyznať, lebo každý si to zapisuje vlastným spôsobom a tak dále..
(skús ulož.to a googel)
@aprilynne Neberem tu nic ako nejake urazky cele forum berem tak trochu s nadhladom tak ako chodievam na seminare z matiky aj si zapisujem ale niekedy sa to proste neda 2hodiny si pisat vkuse cele riesenia a dakedy aj dojde k tabuly niekto kto je v matike boh a nechapem odkial co zobral cotam pise cimuneyebe Ale ako ano pisem si to ale tiez robime jeden monitor cez druhy a keby teraz chcem nejaky monitor si pozret a so zositom kontrolovat sa neda asi . Ja som si len chcel ist robit monitory a to ze poznam vysledky je pekne ale bez sposobu jak to vyratali mi to je nanic Sak asi vies ked pises ze pojdes o rok z toho isteho maturovat ja len ze ci to niekde neni ako si pisala v pc forme pekne postupne ale tak asi neni . Budem to ratat od vysledku dozadu a hadam sa dostanem k cislam ktore boli v zadaniu
@aprilynne noo dalo by sa to aj tak urobit,lubi sa mi tvoj pristup Ale ked ono je lahsie hladat dovody preco sa to neda ako ist to robit a ja som fajne lenivy :/ Ked by sa mi to podarilo vsetko vyratat s dobrymi postupmi tak to zacnem asi predavat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@nikol545 kde som napisal ze gramatika neni dolezita? To ze tu na internete pisem ako pisem neznamena ze ked budem pisat napr. ziadost o zamestnanie alebo co ze to budem pisat tak isto ako toto ze nad tym nerozmyslam a pisem napr neni namiesto nieje atd....Mna zase fascinuju ludia ktory namisto aby sa mi vyjadrili k tomu co chcem/potrebujem mi zacnu pisat ich pocity a nazory na gramaticku vzdelanost slovenskeho naroda [mudro som sa vyjadril hadam stupnem u teba v rebricku mudrosti ludi]
@samtord poslem ti ptm. vysledky z maturity jak som dopadol ak chces
A TERAZ MI UZ POSLITE TU MATIKU !!!!
nemal by si si dávať pozor len pri takýchto oficiálnych dokumentoch, ale aj na internete a podobne, pretože potom stúpaš v rebríčku múdrosti dole
Aj keď možno to má niekto vyrátané, tak ťažko v počítačovej forme. A ak by som ti to napríklad ja oskenovala, tak sa v tom absolútne nebudeš vyznať, lebo každý si to zapisuje vlastným spôsobom a tak dále..
(skús ulož.to a googel)