matematika - 2.. vzájomné polohy kružníc, priamok.. dôkaz, pravdepodobnosť
fyzika - 1... plynné látky, ideálny plyn, deje v ideálnom plyne (adiabaticky, izotermicky, izbarický, izochorický), príklad som mala napísať rovnicu mechanického vlnenia na základe informácií z grafu sínusoidy.. a labák určenie hustoty nepravidelného telesa
angličtina (B2) - english as a language; dangers in an Arctic region, desert, mountain, tropical rainforest; persuading the teachers about the facilities that are needful in our region (2)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
angličtina- book the best friend, family, culture and art (1)
slovenčina- antická literatúra (2)
teoretické- pasívne bankové operácie, kožušina a koža (2)
praktické- administratíva a korešpondencia (2)
Literatúru si fakt už nepamätám.
A zmaturovala som celkom dobre
slovenčina - staroslovienska literatúra a homonymá, antonymá, synonymá - 1
odborné - živnosti, doklady v jednoduchom účtovníctve a ešte niečo, na čo si ani za ten oný neviem spomenúť - 1
praktická časť - mali sme so spolužiačkou prácu na tému Reklama alebo vplyv reklamy alebo také niečo - 1
fyzika - 1... plynné látky, ideálny plyn, deje v ideálnom plyne (adiabaticky, izotermicky, izbarický, izochorický), príklad som mala napísať rovnicu mechanického vlnenia na základe informácií z grafu sínusoidy.. a labák určenie hustoty nepravidelného telesa
slovenčina - 1.. svetová literatúra po roku 1945
angličtina - 1.. people and society, crime, food
*Anglina - humanitarna pomoc v rozvojovych krajinach, zdravotnictvo na Slovensku, prirodne katastrofy - 1
*Dejepis - Rimska risa, Rusko - 1
*NOSka - zaklady ekonomie, vyvoj filozofie - 1
SJ- 17 téma už nwma ni čo to bolo za 3
Odbor - Model osi ,hardisc LTT za 3
Prax - spravit kabel, zastrcky a nastavit Sietový HDD za 1
SJL - symbolizmus, vitalizmus v medzivojnovej poézii - 1
Nemčina - wohnen - 1
Praktické som mala ešte v apríli...
Slovina: existencializmus, postmoderna, magický realizmus, slovná zásoba - 1
Anglina: odlišnosti kultúr vo svete, literatúra, život slávnych ľudí - 1
Biola: obehová sústava človeka-srdce-krvné obehy-krv, systém hub-odlišnosti-zástupcovia, mikroskopovanie-metódy biológie
Slovina: existencializmus, postmoderna, magický realizmus, slovná zásoba - 1
Anglina: odlišnosti kultúr vo svete, literatúra, život slávnych ľudí - 1
Biola: obehová sústava človeka-srdce-krvné obehy-krv, systém hub-odlišnosti-zástupcovia, mikroskopovanie-metódy biológie - 1
Matematika- Linearna / kvadratická funkcia, dajaky dokaz a priklad (1)
Anglina - Family/Comunication/Job Interwiev (1)
Slovina - Hviezdoslav (1)
angličtina (B2) - english as a language; dangers in an Arctic region, desert, mountain, tropical rainforest; persuading the teachers about the facilities that are needful in our region (2)
biologia...4
slovencina...3 (ale budem mat 4)
anglina (B2)...1
informatika...bohuzial v septembri - nesadla otazka.
Fyzika-Vyroba elektrickej energie, kapilarne javy, labak-pohyb gulocky po vodorovnej rovine (1)
Slovencina- smery po r. 1945, Maly Princ, Kto chyta v zite (1)
Anglictina- Multicultural society, obrazok- education (1)
ANJ - health care,travelling,roleplay (2)
CHE - chemicka rovnovaha a vypocitat rovnovaznu konstantu reakcie,vitaminy a vsetko o nich,reakcie aminov - diazotacia,kopulacia (1)
BIO - genetika,nahosemenne a krytosemenne rastliny(to bol mega shit),uplatnenie anamnia v ramci ekologie (1)
fakt by ma zaujimalo ci tieto dristy niekto vobec cita !!! D