Slovina test 80 sloh 85 to som aj tak čakala.
A z angliny som maximálne nešťastná nechápem ako som to mohla tak pokaziť a kvoli tomu mám od včerajška depku. Test 70 a sloh 85. No maximálne zle úplne! chcela som viac! Ale aspon ze som prešla no asi o to len išlo. A trochu ma hreje pri srdci ze zo sloviny som mala najviac z celej triedy 8)
@vamperzz Mám podobný problém, ale mal som dobre napísané 90% (percentil 98,4), no osobne som od seba očakával viac
no spokojný som určite, o tom niet pochýb
Slovina: test 93,8% sloh 96,4%
Anglina: test 71,7 % sloh 90%
Popravde spokojná nie som, lebo z angliny som nemala jedno celé cvičenie a kopec banálnych chýb. Aj zo sloviny, ale tých chýb bolo podstatne menej.
ja som to napísala totálne zle ...slovina sloh 89,3% a traaapas test 68,6% ....a anglina sloh 70% a test 60% ale, že to bola B2 a z našej školy 8 nezmaturovali z AJ tak sa to dá
a učiť sa idem v sobotu bleeeee po rozlúčke v škole
@nisacico na našej nezmaturovali aj z B1ky, takže to už sú dosť zle na tom jeden dokonca môj spolužiak @rheia ústne našťastie len ANJ, SJL, a ekonomika tak nejak to zvládnem za týždeň a pol od praktických praktické (učtovnictvo a spol) budem mať problem dotiahnuť za 7 dní
Slohy 100% a 100%, slovina test 87,6% a matika 53,3% Akosi som tam zlyhala... ale tak prešla som a nejak sa obhájim na ústnej. (z angliny som test nerobila, lebo mám certifikát)
@onlymasque Tak nás biolu skúša profka 2x týždenne posledné 2 roky z dvojročného učiva s tým, že ak neskúša, tak píšeme písomku, takže konečný efekt je taký, že svoje 3 spotrebované zošity poznám priam dokonale.... ale vieš čo? Teraz som za tento teror vďačná už mi to stačí len raz prečítať a je to vybavené. Ja sa skôr bojím slovenčiny, resp. poučiek a takých sránd Si ma nakopla, idem sa učiť aspoň 2 hodiny gramatiku
slovina: test 86, sloh 96
anglina: test 70, sloh 85
matika test 83,3 (percentil 90,9)
z tej matiky som úplne mimo, pretože som si istá, že som ich mala dobre podstatne viac! ale, ako sa poznám, zle som zaznačila... takže tak... ale aspoň ten percentil je fajn
z angliny som mohla dať lepšie.. ale no. nezrútim sa
a na slovinu som sa vôbec neučila, ale výsledok ma neprekvapuje, lebo to bolo ľahučké
@rheia my to tak nemame, ekologiu sme dokonca ani nestihli prebrat slovinu sa zacnem az o dva dni tri otazky denne aby som do maturity stihla vsetko. Do toho mam este nosku no smrt
slovina : sloh - 96,4%, test - 89,1%
anglina . sloh - 90% , test sa velmi nezadaril - 60,8% ta anglina ma dosť mrzí, a sere ma hlavne to, že spolužiaci, ktorí opisovali a su z angliny uplne mimo, tak mali viacej percent než ja a ostatní ktorí sme na tom s anglinou lepšie a neopisovali sme.
@girl19955 tak to s tým opisovaním úplne súhlasím celý systém je zlý... jediný predmet mi vyhovuje (aj keď mám zlé známky) a to makroekonómia. učiteľka nám dáva také testy, kde musíš vedieť. zaujímať sa o to, učiť sa aby si vedela dobre ak nevieš, neopíeš nijak raz
Ja som si statočne poplakala. Nikdy som nemala najmenší problém so slovenčinou a zrazu vymletá hlava Test 81,3 + sloh 85
Angličtina (tupá som veľmi preveľmi) a podarilo sa na pekných 78 test a 95 sloh
@cathy Až od budúceho. Nášmu ročníku ešte platili a mohli si ich dať uznať aj tohoroční tretiaci, ktorí tiež nebudú musieť maturovať, ale tí sú už poslední.
@mirrie Ani nežartuj, veď to sú skvelé výsledky! Nemáš sa za čo hanbiť, na teste sa proste stane, že sa niekde sekneš, a urobíš blbú chybu. Nebuď taká prísna na seba
akože no, najlepšie dopadol sloh z ANJ B2 tam mám 100% ale ostatok nič moc, akože všetko je nad 80% (a to na našej škole priemerne dávali 60%) ale ja som chcela viaaaac
Hm ja som úplne nešťastná, hlavne z angliny.
Slovina: 92,2% test, 92,9% sloh
Anglina( B2): 76 % test, 85% sloh... Môj najhoršie napísaný sloh v živote.
Slovencina 78,3%. Celkom ujde i ked som chcela jednotku, ale na konci pred odovzdavanim som zo stresu prepisala spravne odpovede na nespravne asi v piatich cviceniach Doteraz si budem trieskat hlavu.
internetové žiacke knižky nemáme, takže na desatiny neviem ale SJL test 76% a sloh 71% (z toho som trochu sklamaná, lebo slohy mi vždy išli, ale na druhú starnu som tento dosť pokazila, takže ešte môžem byť rada)
ANJ test 85% and sloh 100% (tam si myslím, že ten test som mohla dať trošku lepšie, ale ten článok o dopingu som pokazila ako sa len dalo)
uplne som nestastna zo slovenciny to spravil ten stres... vzdy, ked som si robila test doma, mala som nad 80% a na maturitach tak banalne chyby.... no uplne sa hanim... 64% test, sloh 85%... anglina B2 71%, sloh 90% to som spokojna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
A z angliny som maximálne nešťastná nechápem ako som to mohla tak pokaziť a kvoli tomu mám od včerajška depku. Test 70 a sloh 85. No maximálne zle úplne! chcela som viac! Ale aspon ze som prešla no asi o to len išlo. A trochu ma hreje pri srdci ze zo sloviny som mala najviac z celej triedy 8)
@onlymasque percentil som mala 77,2 myslím. +/-
no spokojný som určite, o tom niet pochýb
Anglina: test 71,7 % sloh 90%
Popravde spokojná nie som, lebo z angliny som nemala jedno celé cvičenie a kopec banálnych chýb. Aj zo sloviny, ale tých chýb bolo podstatne menej.
SJ sloh 89% a test 67%
NJ sloh 90% a test 61%
sklamaná som zo seba...
veď priemer ti až taký zlý nevyjde
@17 učíme sa už celé 4 roky, či nie?
a učiť sa idem v sobotu bleeeee po rozlúčke v škole
@rheia ústne našťastie len ANJ, SJL, a ekonomika tak nejak to zvládnem za týždeň a pol od praktických praktické (učtovnictvo a spol) budem mať problem dotiahnuť za 7 dní
... inak, u nás zmaturovala celá škola nakomplet
No vidíš ja mám ústne len Bio, Chem a SJ veď ako ty chceš, ja mám silnú potrebu mať z tohto jednotky, tak si to idem plánovať už teraz
@rheia mne bude stačiť zmaturovať, o jednorky mi neide, ani nikdy nešlo
Ale nestiham to, vela toho mam. Teraz som dokoncila bunku a rastliny a mam dost
anglina: test 70, sloh 85
matika test 83,3 (percentil 90,9)
z tej matiky som úplne mimo, pretože som si istá, že som ich mala dobre podstatne viac! ale, ako sa poznám, zle som zaznačila... takže tak... ale aspoň ten percentil je fajn
z angliny som mohla dať lepšie.. ale no. nezrútim sa
a na slovinu som sa vôbec neučila, ale výsledok ma neprekvapuje, lebo to bolo ľahučké
slovina: test 87,5% perecntyl okolo 94, sloh 96,4% (sloh som čakala oveľa horšie)
z jazykov som nematurovala lebo mám certifikáty
a na ústne sa budem učiť až koncom akademického keďže maturujem len zo sloviny a nosky a veľa si pamätám z hodín
anglina . sloh - 90% , test sa velmi nezadaril - 60,8% ta anglina ma dosť mrzí, a sere ma hlavne to, že spolužiaci, ktorí opisovali a su z angliny uplne mimo, tak mali viacej percent než ja a ostatní ktorí sme na tom s anglinou lepšie a neopisovali sme.
Anglina sloh 85% test 68,3%
úroveň B2.. som úplne spočko 8)
slovenský jazyk a literatúra 84,4 90,9 82,1%
anglický jazyk B2 72,5 68 80%
matematika 73,3 78,9
Angličtina (tupá som veľmi preveľmi) a podarilo sa na pekných 78 test a 95 sloh
- sloh 90%
ANJ (B2) - test 80% (chcela som viac)
- sloh 100%
.. a o 2 týždne maturujem z ANJ (B2), NEJ (B2), SJL, DEJ
Slovina: 92,2% test, 92,9% sloh
Anglina( B2): 76 % test, 85% sloh... Môj najhoršie napísaný sloh v živote.
ale jak sa pravi, pycha predchadza pad.
ANJ test 85% and sloh 100% (tam si myslím, že ten test som mohla dať trošku lepšie, ale ten článok o dopingu som pokazila ako sa len dalo)