Takže, viem, že sa majú v budúcnosti (nasledujúce školské roky) meniť "pravidlá" maturity. Konkrétne narážam na angličtinu, tuším tam bude musieť byť nejaké minimálne % z písomnej časti, aby vás vôbec pustili do ústnych... Neviete niekto niečo o tom viac?
tazko povedat, co nova vlada vymysli, ja by som pockala este tak rok a az tak sa s tym trapila... ked budes mat pred maturitami, urcite budes vediet, ako to je... a preco by si sa nemal snazit zmaturovat co najlepsie?
ja som počula niečo také, že keď my sme nedosiahli 33,3% z testu, tak ústne musíme odpovedať najhoršie na trojku. Vraj od budúceho roku to už bude tak, že keď budeš pod 33,3%, tak ťa rovno nepripustia k ústnej mature.
Musíš mať 33,3% .. inak nejdeš k ustnej mature a automaticky si nezmaturoval. A nová vláda s tym asi nič nespraví, kedže to je ich reforma započatá pred volebným obdobím pravice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
je mi jedno koľko % bude treba:..budem sa snažiť mať čo najviac..najlepšie plný