Test B2 bol na picu.. listening jedna a dva zle..Hantuchova na hovno.. word formation cele zle.. reading s tym Katawa zle.. a sloh po pociatocnom okne som sa rozpamatal a zacal nakladat asi 300 slov a viac.. ale prizvukovala nam stale, ze sa mame mestit 200-220 slov, cize sme skrtali jak kokoti uplne luxusne vety.. ale inac poho.. neucil som sa nic.. nebolo treba..
monitor pomerne ťažký. ten text o Hantuchovej...som zvyknutá že si v týchto veciach bývam úplne istá ale teda tu som si často nebola.
sloh asi najprimitívnejšia téma akú mohli dať no zodpovedať všetky tie podotázky do 220 slov...človek sa ničomu nemohol hlbšie venovať, zmestili sa len povrchné keci
z perového hárku mám 38 % ale ostatne to dorovná bude dosť, listening bol fajn, hantuchovu som robila križiky do pekneho pravidelneho utvaru, reading v pohode.. word building dobre asi jedno.
sloh bol pre primitivov, čiže osm to dojebala, B2 sa na taku temu dobre napisať neda.. takže tak
@kolini čože?? ... my B2, 70%, 10 eur ... a čo mi to pomôže? že si budem môcť urobiť budúci rok odbornú z prírodovedných predmetov, či vied, či čo to je
@stormmast3r ano bol unik,na nasej skole asi dve triedy mali tie testy a spravne odpovede na tie otazky kde sa krizikovalo,vazne netusim ako sa k nim dostali,ale tak velmi sa ani necudujem,ved v nasej krajine ani matura nemoze dopadnut normalne
test?? b1 podľa mňa v pohode aj odposluchy aj úlohy.. teda nehovoriac, že som celú jednu úlohu ani nenapísala... nebol čas nazvyš.. aaa sloh?? po 200tom slove som prestala počítať.. čakala som horšiu tému...
Test podla mňa pohoda, ale počujte, keď som nedal do toho sku*veného slohu hlavičku a oslovenie myslíte že mi to ohodnotia? Samozrejme že mi body strhnú, ale či to bude brané ako dopis... Boha sere ma to
B2 - posluch v pohode, akurát, že som nejako vypla a nedávala pozor ostatné- hrôza, sklamanie.. inak.. to sa bolo treba zmestiť do 220 slov??????????? nám vraveli, že ak to prešvihneme tak nevadí! tak aká JE pravda?
@silwesa to nie je pravda , vsetko zalezi na to ako sa dohodnu ucitelia na skole s predsedkyňou , k nam prisla predsedkyna , ze sa dohodli , ze nemusime pisat to a to a ze mozme prekrocit limit ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
A test tak na polovicu :/ Opisovala som co sa dalo
A test mi absolutne nesadol, listening sa este celkom dal ale to ostatne.. :/
@uspavanocka opisat kamosovi z Britanie zivot teenegerov na Slovensku.
a test jak pán ale mám tam zle určite aspoň 10
sloh asi najprimitívnejšia téma akú mohli dať no zodpovedať všetky tie podotázky do 220 slov...človek sa ničomu nemohol hlbšie venovať, zmestili sa len povrchné keci
test pokazil naladu vela spoluziakom..aj mne.. kedze vsetci chceli mat 1 a 2...
sloh bol pre primitivov, čiže osm to dojebala, B2 sa na taku temu dobre napisať neda.. takže tak
inak test tiez uuplne v pohode
ja som mala problem s rozsahom a povedali nam, ze budu ratat aj slova.
-.- ucitelky lenive. ale zmestila som sa. aj ked priestor na omacku nebol. uuplny opak slovenciny.
sorry