slovenčinu v priebehu celého roka (učili sme sa len zo zošitov z minulých rokov a priebežne nás z toho skúšala)
z ekonomiky nám dala 25 vypracovaných okruhov, čo boli aj na maturitách, z toho tiež skúšala v priebehu roka ale začala som sa to učiť "poriadne" cez akademický
Slovenčinu okruhy nám dal pred týždňom a tento týždeň si to všetko vypracovávam + ako spomenul @immortality ak niekto číta povinné literatúry, myslím si, že sa nemá čoho báť..trochu prehľad a bodka. sloviny sa bojím minimálne!
biológia je pre mňa niekedy kríž učiť sa a biflovať..zbožňujem biológiu, ale 90 otázok sa priznám, učiť sa mi nechce..ale som už v polovici..
z matiky mám všetky otázky + dôkazy a príklady..len ešte pochopiť čo sú to tie jebnuté geometrické zobrazenia a mala by som vedieť všetko..
a z angliny som sa učila priebežne, čiže to si len zopakujem cez akademický, hlavne slovíčka sú mi dôležité..
a maturujem o 3 týždne..fúú..
@gukol nejako neskoro maturujete, že v júni ja som myslela, že posledný májový týždeň je posledný maturujúci termín..wow..tak to by sa mi nechcelo..ja to chcem mať čo najrýchlejšie za sebou a hurá prázdniny
@zuzanne112 - tak mne to je celkom jedno nech už vypadnem odtiaľ a posunuté to máme kvôli praktickej lebo sme grafický dizajnéri a potrebujeme nato viacej času a ja to teraz zbúcham za týždeň a robíme to ževraj od februára
@makiri tak máš dobrých učiteľov, my s tou slovinou nám to hovorím, že dal minulý týždeň otázky a vypracovávať si musím všetko sama..ja preto furt hovorím, že v tej škole zbytočne sedím, lebo aj tak tam NIČ nerobím! Fakticky..všetko sama si musím robiť..
ja maturujem posledný májový týždeň. Otázky nám nedali zo žiadneho predmetu, okruhy mám. Pomaly sa už začínam učiť slovenčinu. Tej sa asi najviac bojím, nebudem hovoriť dôvody presné prečo... No a my sme cez rok nejak ani neopakovali..iba na angline sme preberali maturitné témy a od začiatku mája opakujeme ekonomiku...to je všetko.
no ja som sa učila len akademický týždeň, aj to tak že som tri dni len Sims hrala lebo som sa nevedela dokopať k tomu aby som si nad to sadla. ale slovenčinu som sa viacmenej učila celý rok lebo sme mali profku čo nás sekala a na každej hodine skúšala (ešte aj na nemčine radšej litiku a slovinu preberala).
a ánko, my sme mali všetko vypracované dopodorbna.
iba mám zatiaľ vypracovené témy na geografiu,slovinu cez akademický snáď a anglinu a franinu kašlem,a najviac sa bojím na slovinu a maturujem o týťdeň aj niečo
otazky mam len na SJ,z toho by som uz teraz mala vediet vsetko,lebo nas neustale skusala,takze si nenechavame nic na pos.chvilu.
AJ-tak to si myslím,že dám v pohodičke,zatial som sa to neucila,ale mame dobru anglinu v škole,takze sa ani netreba.
DEJ-tak na hodinách dejepisu som tento rok trpela dost. moje stare zosity u novej profesorky mi boli uplne na nic,ale tiez uz viem takmer vsetko. len stavovske povstania a historia mesta-v tom mam dost resty. ostatne by malo byt fine
NOS-ky sa bojim najviac. konkretne filozofie,lebo som sa to ucila vzdy len pred pisomkou a potom sa k tomu nevracala. takze na to sa budem najviac cez akademicky zameriavat
ale myslim si,ze to všetko zvladnem SILA POZITIV.MYSLIENKY
maturujem za dva týždne dokopy sa mám naučiť 110 maturitných otázok (anglina 25, odborné 25, slovina 30, litika 30) a začala som sa učiť pred dvoma dňami a viem asi 18 otázok pohoda zvládnem
maturujem o dva dni, zo sloviny, na ten ďalší z bioly, NOSky a angliny ... anglinu som si pozeral minuly tyzden, bio som sa ucil priebezne (ale musim si ju este pozriet poriadne ... slovinu som sa ucil priebezne tiez, ale zistil som, ze som toho pozabudal moc ... cize spolieham sa na potiahnutie si dobrej otazky. nech mam aspon dvojky xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
z ekonomiky nám dala 25 vypracovaných okruhov, čo boli aj na maturitách, z toho tiež skúšala v priebehu roka ale začala som sa to učiť "poriadne" cez akademický
a angličtinu som sa neučila
Z bioly som maturoval dnes áá, s prehľadom jednotka. Učil som sa len cez víkend. Ak na to máte bunky, je to fakt len formalita tá matura.
biológia je pre mňa niekedy kríž učiť sa a biflovať..zbožňujem biológiu, ale 90 otázok sa priznám, učiť sa mi nechce..ale som už v polovici..
z matiky mám všetky otázky + dôkazy a príklady..len ešte pochopiť čo sú to tie jebnuté geometrické zobrazenia a mala by som vedieť všetko..
a z angliny som sa učila priebežne, čiže to si len zopakujem cez akademický, hlavne slovíčka sú mi dôležité..
a maturujem o 3 týždne..fúú..
@gukol nejako neskoro maturujete, že v júni ja som myslela, že posledný májový týždeň je posledný maturujúci termín..wow..tak to by sa mi nechcelo..ja to chcem mať čo najrýchlejšie za sebou a hurá prázdniny
Koľko som sa učil dopredu to neviem už povedať ale bolo to asi dosť skoro možno január-február?
A mal som štastie hlavne na otázky z ekonomiky a slovenčiny.
a ánko, my sme mali všetko vypracované dopodorbna.
vtedy som sa najviac bála slovenčiny.
AJ-tak to si myslím,že dám v pohodičke,zatial som sa to neucila,ale mame dobru anglinu v škole,takze sa ani netreba.
DEJ-tak na hodinách dejepisu som tento rok trpela dost. moje stare zosity u novej profesorky mi boli uplne na nic,ale tiez uz viem takmer vsetko. len stavovske povstania a historia mesta-v tom mam dost resty. ostatne by malo byt fine
NOS-ky sa bojim najviac. konkretne filozofie,lebo som sa to ucila vzdy len pred pisomkou a potom sa k tomu nevracala. takze na to sa budem najviac cez akademicky zameriavat
ale myslim si,ze to všetko zvladnem SILA POZITIV.MYSLIENKY