ahojte, prosím Vás,neviete mi poradiť kde by som našla vypracované maturitné témy z angličtiny, úroveň B2-tam je ešte nejako viac podotázok. Bola by som vám veľmi vďačná.
@mm47 no asi som tam nebola .. iba raz v živote som bola v BA pred mesiacom asi a zrejme by som sa tam sama stratila .. no v Ke som fakt v živote nebola takže neviem ... a čo už si to našiel ? a však prídi ty na stanicu do GA
ja som mala YES! B2 knižku kúpenú a tam je to fakt pekne rozpracované...máš text, k tomu úlohy, cvičenia a slovnú zásobu...a zmaturovala som na 1 takže odporúčam, mne pomohla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ked to najdem Dame stretko na stanici tam je pekna atmosfera (ROFL)
@mia246 aha nám profka hovorila že až od budúceho no neva že my už budeme mať iné a prísnejšie ...
Ale mozme o polnoci pod Novym mostom
Inak vynzat sa v BA je lahsie ako v KE , tu mas aspon nejake poznavacie body
Mam zly pocit ze neviem kde to je , lebo hned po maturite som robil velky poriadok a vsetko skolske som vyhodil , ale temy snad este mam
Vies co spytam sa mami ona to mozno ma odlozene
Ja si davam servitku pred gambu aby si sa nahodou neurazila a ty ze debilny madar ale nieco na tom bude
Pravdepodobne to nemam uz
Je rozdiel madari a hajzli co maju zaujem na pomadarcovani SR , co ziju na juhu SR , to ani niesu original madari.
Myslel som si , ze to mam odlozene ale ... hm