Ahojte je potrebne mat stredoskolske vzdelanie teda urobenu maturitu nato aby som mohol obchodovat na burze ? a je potrebne mat urobenu maturitu nato aby si clovek mohol ist do banky zobrat urok ? Alebo staci kludne mat zakladne vzdelanie teda ukoncenu
dam ti jednu dobru radu. jeb na to, tu nejde o drobne a na burzu sa chodi iba s prachmi ktore mozes ozeliet. tu ides porazat pocitace a desiatky poradcov co robia toto roky, a nie ze si precitam v novinach ze bude tuha zima treba rychlo nakupit kamion psenice.
@zajkousko tak to mas slusne 25 tisic eur za rok to vlastne ani nemusis pracovat a mas zarobene ale mna zajkousko zaujima to či by mi banka poskytla urok kebyže mam ukoncene zakladne vzdelanie a momentalne studujem 4 rocnik na Strednej ?
a ako je to s tymi podielovymi fondami to ked tam das akože nejake peniaze mas to istotu že z nich dostanes aj nejaky plusovy urok ? alebo je tam tiez nejake riziko ?
@17 dopice, dostanes tu priamo link na rozdiel medzi urokom a uverom a furt sa vypytujes jak mental. rusim to co som ti radil, kludne nakup tu psenicu a uzivaj si bohatstva, gg
musíš byť zanestnaný, mať príjem, aby si ten úver mohol splácať...
ďalej auto ako ručenie ti nezoberú, musí to byť nehnuteľnosť v 1 a pol násobku poskytnutého úveru...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A hlavne musíš byť psychicky spôsobilý
myslím že takých 25 litrov na štart by malo stačiť
» sk.wikipedia.org/wiki/... ver
» tinyurl.com/qc4wqsq...
» tinyurl.com/o8yvnzh...
to je strašne maličko...
ja investujem do investičných a podielových fondov a mám tam vyše 1 miliona €, za rok mám tak zisk 25-33 tisíc eur..
a ako je to s tymi podielovymi fondami to ked tam das akože nejake peniaze mas to istotu že z nich dostanes aj nejaky plusovy urok ? alebo je tam tiez nejake riziko ?
Ja by som ti aj úrok dala, čobynie
musíš byť zanestnaný, mať príjem, aby si ten úver mohol splácať...
ďalej auto ako ručenie ti nezoberú, musí to byť nehnuteľnosť v 1 a pol násobku poskytnutého úveru...
škola,vzdelanie nemá nič spoločné s poskytovaním úveru, musíš byť zamestnaný, platby schopny úver splácať...