Ahjote chcel by som sa spytat že či už su niekde na internete dane temy na maturitu napriklad zo slovenciny na ustnu cast , potom na anglictinu na ustnu cast , dalej na geografiu ustnu cast , a na obciansku vychovu ustnu cast ?
Dakujem
každá škola si to robí sama.....a bonus - nám ich oficiálne ani nedali (nemohli dať podľa neviem akých predpisov) ale dosť jasne naznačili, že sa nemenili oproti minulým rokom tak, že ak máme medzi staršími kamarátov......
takže na tvojom mieste by som išla touto cestou ....proste si skúsiť zohnať od tých, čo maturovali pred tebou....
otázky má každá škola svoje, tak sa keď tak popýtaj starších študentov čo už zmaturovali na tvojej škole, ale každá škola by sa pri tvorbe otázok mala držať cieľových požiadaviek daných ministerstvom, ktoré nájdeš tu: » www.statpedu.sk/sk/Cielove-pozi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a kde sa to teda dozviem ? na stranke skoly ci ?
takže na tvojom mieste by som išla touto cestou ....proste si skúsiť zohnať od tých, čo maturovali pred tebou....