Mierne asi predbieham, nakoľko maturitu mám len pred sebou, no nedá mi nespýtať sa tých, čo majú už skúsenosť. Ak maturujeme v termíne 26.-29.5. (pon-štv), v ktorý deň sa odovzdávajú maturitné vysvedčenia?
A akou formou to prebieha? Každý
V piatok alebo pondelok, tipla by som skôr pondelok, kým to všetko vytlačia a podpíšu, ale možno sa mýlim.
U nás to bolo plánované, nie príliš slávnostné. Došli sme napríklad na 9tu ráno do školy, triedna povedala pár viet, potom sme si po to po jednom chodili, ako vysvedčenia na konci roka.
My sme to mali tuším v pondelok po maturitnom týždni. Boli sme na mestskom úrade, celý maturujúci ročník (8- aj 4-ročný gympel). Boli sme elegantne oblečení, jedna baba mala tuším príhovor (?? ale to už neviem na 100%), potom nás po triedach volali si nastúpiť, dali nám vysvedčenie, potriasli sme si rukami s triednym, riaditeľom a primátorom, rodičia si nás poobzerali a išli sme domov.
ale priateľ mal odovzdávanie v galérií, čiže to závisí od školy, ako si to urobí. spýtaj sa starších
U nás to bolo tak, že mi maturitné nechceli dať, lebo som neodovzdala všetky knihy. Tak som sa povadila so sekretárkou na život a na smrť, vrieskali sme po sebe po celej škole a všetci na nás pozerali. Nakoniec mi to sprosté vysvedčenie dala triedna a ja som naštvaná vybehla zo školy- toto bolo moje slávnostné odovzdávanie vysvedčenia. Ani mi triedna nepogratulovala, že som jediná z triedy zmaturovala na samé jednotky. Kašľať na to... :ehm:
my sme mali v dome kultury v utorok po maturitnom tyzdni. vsetkych 5 maturitnych tried tam bolo, vsetci ucitelia, co nas ucili, rodicia atd. dostali sme dve vysvedcenia, medailu a isli sme domov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
U nás to bolo plánované, nie príliš slávnostné. Došli sme napríklad na 9tu ráno do školy, triedna povedala pár viet, potom sme si po to po jednom chodili, ako vysvedčenia na konci roka.
ale priateľ mal odovzdávanie v galérií, čiže to závisí od školy, ako si to urobí. spýtaj sa starších