ja sa snažím vždy keď mám možnosť. Ale v poslednej dobe ani neviem, či to k niečomu speje, resp či sa nejako rozvíjam.. vždy dosiahnem rovnaký stav. Potrebovala by som nejakeho Majstra, kto sa hlási?
A celkovo z toho europania robia nieco vynimocne, aj ked...pravda, v dnesnom rychlom svete uz asi aj je, ja "meditujem" ked som sa, v prirode, alebo pri sporte automaticky, kedysi som to robieval pri strecingu cielene na vyprazdnenie hlavy a teda aj bolesti
ono na to netreba ani nejake specialne polohy ako pri joge a tak ..staci si vycistit hlavu nech si kdekolvek ..samozrejme ked si sam a napr v prirode je to lahsie ale vsetko sa da formovat a je to dost dobra vec ..a niekedy treba "nemeditovat" ale iba si vyprazdnit hlavu a nemysliet uplne na nic sadnut pod strom a pozerat sa pred seba a tak
My mame u nas v meste take paradne miestecko, kde si ludia chodia niekolko krat do tyzdna pomeditovat a je to sustredene na najdenie tretieho oka...celkom zaujimava vec ja si sem-tam meditujem doma, najlepsie rano, tak na uvolnenie a na cerpanie enegie ...Ale v podstate meditovat sa da pri akejkolvek cinnosti, ktora ta naplna, pri ktorej zabudas na cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov